FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a negociat cu înlocuitorul lui Nemec: „Mi l-am dorit foarte mult!” » De ce a refuzat jucătorul tricoul alb-roșu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 12:06 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 13:17

Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a dezvăluit că a vrut să-l aducă pe Yazalde Gomes Pinto (32 de ani) la formația alb-roșie, dar acesta a preferat un transfer în a doua divizie din Arabia Saudită.

Oficialul „câinilor” spune că atacantul portughez de 32 de ani, trecut pe la Astra, Gaz Metan și Hermansntadt, a refuzat-o pe Dinamo din cauza problemelor financiare.

Yazalde a refuzat-o pe Dinamo: „L-am vrut foarte mult”

„Am încercat din ianuarie să aducem un atacant. Dar ce atacant care să fie la un nivel fizic bun și care să aibă și cifre bune poți aduce acum? Mai e și problema locurilor pentru extracomunitari. Ești foarte îngrădit.

Am fost foarte aproape să semnăm cu Yazalde Pinto. Mi l-am dorit foarte mult. A fost la Astra și Hermannstadt. L-am vrut foarte mult. Cunoștea foarte bine campionatul și a marcat pe unde a fost. Avea foarte multe atuuri.

Din cauza problemelor financiare nu a vrut să vină.  Înțeleg că din vară a avut oferte să continue în Liga 1, la Astra sau Hermannstadt. Înțeleg că a semnat în Liga a doua din Arabia Saudită. E o chestie de câteva zile. Și pe acolo sunt probleme mari. A plecat antrenorul care l-a adus. A semnat și cred că a și reziliat. Era genul de atacant care ne-ar fi putut ajuta”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

18 goluriare Yazalde în Liga 1, în 84 de meciuri

Născut în Portugalia, Yazalde poate juca și pentru naționala statului Guinea-Bissau. Atacantul a mai fost legitimat la echipe precum Braga, Rio Ave, Olhanse, Beira Mar sau Qabala. 

În Liga 1 a jucat pentru Astra, între septembrie 2013 și iunie 2014, pentru Gaz Metan, între septembrie 208 și iulie 2019, și pentru Hermanstadt, din iulie 2019 până în octombrie 2020.  Potrivit transfermarkt, Yazalde este liber de contract din 8 februarie, când și-a terminat înțelegerea cu Najran SC.

400.000 de euroe cota lui Yazalde, potrivit transfermarkt

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo răspunde după ultimele atacuri: „Ce ușor jignim și împroșcăm noroi!”

EXCLUSIV Dinamo face transferul #6 » „Câinii” aduc un atacant din România!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  18 Februarie 2021, 13:55
Postat de nelu_faget pe 17 Februarie 2021, 12:46

De ce să vină la Minamo? Ca să-și plătească singur salariul și să cotizeze din propriile economii la CARITAS-ul numit DDînB???

In caz ca nu esti informat, dinamo e la zi vu salariile, s-a rezoovat zilele trecute. Da asa e cand esti postaci fara sa te informezi. Btw, si pe gsp e articol de ieri cu plata salariilor

ge0x
ge0x  •  17 Februarie 2021, 15:08
Postat de pe 17 Februarie 2021, 14:54

Daca tu faci comparatii cu Mutu nu o sa gasiti niciodata atacant ! Yazalde e jucator foarte, foarte bun ! L-am vazut si pe viu de cateva ori, e incantator. Are o tehnica excelenta. La Sibiu a facut senzatie. A marcat si in acel 4-2 contra voastra. Chiar nu vad atacant mai bun acum in Liga 1.

Da e extraordinar. Daca da un gol la 6,7 meciuri, nu ne trebuie. Cum am zis, Daniel Popa a dat 2,3 goluri cu Voluntari si apoi a mai marcat de 2 ori in 30 de meciuri. ????????

 •  17 Februarie 2021, 14:54
Postat de ge0x pe 17 Februarie 2021, 14:35

Tu știi fotbal cum știe si cainele meu! Un atacant bun de Dinamo trebuie să marcheze măcar 12,13 goluri pe sezon. Sa nu zic de la 15 goluri in sus. Asta înseamnă un atacant bun pentru Dinamo. Dinamo a avut un Vladoiu, un Mihalcea, un Marius Niculae, un Danciulescu, un Niculescu, un Mutu, un Ganea, un Bratu, un J. Gane, chiar si un Claudiu Drăgan, Tucudean sau Gnohere. Ăștia sunt atacanți. Si doar incepand cu anul 2000 încoace.

Daca tu faci comparatii cu Mutu nu o sa gasiti niciodata atacant ! Yazalde e jucator foarte, foarte bun ! L-am vazut si pe viu de cateva ori, e incantator. Are o tehnica excelenta. La Sibiu a facut senzatie. A marcat si in acel 4-2 contra voastra. Chiar nu vad atacant mai bun acum in Liga 1.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează