FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo face transferul #6 » „Câinii” aduc un atacant din România!

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 13:49 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 14:16

Dinamo a întâmpinat probleme în ofensivă, drept dovadă că a marcat doar două goluri în ultimele 5 meciuri oficiale, și a dus un tânăr atacant: Giani Stere.

Un gol din penalty al lui Sorescu cu UTA, o reluare cu capul a lui Nemec cu FCSB după lovitura liberă executată de Anton. 351 de minute adunate fără gol marcat în Liga 1. Acesta sunt cifrele lui Dinamo pe faza ofensivă. Bonus: Adam Nemec este accidentat pe termen lung!

Dinamo l-a transferat pe Giani Stere

EXCLUSIV Dinamo face transferul #6 » „Câinii” aduc un atacant din România!
Giani Stere // FOTO: Fcebook.com/gianistere

În aceste condiții, „câinii" au decis să mai aducă un fotbalist ofensiv sub comanda lui Ionel Gane. O promisiune. Giani Stere, 21 de ani, a ajuns de la începutul săptămânii la Săftica și se antrenează cu „câinii", au informat sursele GSP. 

75.000 de euroeste cota lui Stere pe transfermarkt

Vârf de careu, tânărul de picior drept, înalt de 1,85 de metri, a mai jucat la ACS Poli Timișoara, la Snagov și la Concordia Chiajna. S-a pregătit și luni, și marți cu roș-albii. Este liber de contract de la începutul lunii februarie.

A jucat 19 meciuri la nivelul ligii secunde și a marcat de două ori! A impresionat la finele lui 2018, când a marcat din foarfecă, în meciul cu Farul (3-0), pe vremea când evolua pe Bega.

5 jucătoria transferat Dinamo în 2021, până acum: Blejdea (ex-FC Argeș), Steliano Filip (ex-Larisa), Nepomuceno (ex-Halifax), Kongshavn (ex-Aalesunds) și Morsay (ex-Chievo)

VIDEO Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, de doi bani speranță! „Câinii” au șanse mici pentru play-off + ce sumă trebuie să strângă fanii până la 31 martie

EXCLUSIV Dezvăluiri despre problemele de la Dinamo: „Toți au trimis notificări din cauza restanțelor” » Cine sunt ultimii jucători care şi-au depus memorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
betaalfa
betaalfa  •  17 Februarie 2021, 00:02

Stere.... cota 75 KEURO... restul e tacere

creeperno290
creeperno290  •  16 Februarie 2021, 22:37

Vorbesti aberatii. Daca aveam lotul de sezonul trecut plus 2 jucatori: borja valle si juan camara cu salarii de 15k euro si actionar programul ddb in august in loc de cortacero si multescu pe banca, sigur aveam mai multe puncte decat acum

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Februarie 2021, 18:32

Bravo lor! Astia anul asta vor termina campionatul numai cu tepe dete jucatorilor! Se folosesc de 30-40 de jucatori pe care mu-i platesc si uite asa aduna ceva puncte intr-un campionat din care oricum lpf nu-i va da afara!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează