FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, de doi bani speranță! „Câinii” au șanse mici pentru play-off + ce sumă trebuie să strângă fanii până la 31 martie

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 09:54 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 12:01

Jucătorii lui Dinamo declară că încă mai cred în play-off, Gane a trasat un obiectiv evaziv – „mai multe puncte” -, fanii sunt concentrați să găsească 850.000 € pentru licență.

La nivel declarativ, jucătorii vorbesc încă de play-off, deși nici ei nu cred în totalitate ceea ce spun în fața microfoanelor. În schimb, pe fondul nemulțumirilor suporterilor din domeniul online, Ionel Gane a trasat un obiectiv interpretativ și evaziv pentru ultima parte a sezonului regulat: „Trebuie să luăm mai multe puncte".

„Nici terenul nu ne-a ajutat, am suferit și din cauza oboselii. Nu am fost la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Dar asta e meseria noastră, nu avem ce face. Mai sunt 7 etape, mai sunt puncte în joc, luptăm până la final, cât există șanse matematice. Eu sunt optimist", a reacționat Paul Anton.

Fanii lui Dinamo caută 850.000 de euro pentru club

Ultrașii au achitat nota de plată pentru încălzirea terenului, la partida cu Sepsi, dar organizatorii au fost nevoiți să închidă înainte de meci nocturna pe stadion ca să funcționeze și cealaltă instalație!

Cei din DDB trebuie să strângă și aproximativ 850.000 de euro până la finele lunii viitoare pentru licența sportivă. Fanii, pe net, vorbesc despre următoarele obiective: 1) Salvarea clubului și mazilirea managementului spaniol. 2) Câștigarea Cupei România și evitarea retrogradării.

Rezultat echitabil, după multă luptă. Am ieșit bine după aceste două săptămâni cu adversari foarte tari, da? Am întâlnit FCSB, de două ori, Craiova, Sepsi, echipele de pe primele locuri. Băieții au făcut eforturi mari pe un teren care ne dezavantajează când e înghețat. 4 sold out-uri consecutive. DDB - mulțumim încă o dată! Știm ce eforturi depun și pentru licență, fac lucruri extraordinare și ne dau impuls Ionel Gane, antrenor Dinamo

10 etapedin cele 23 a bifat Dinamo fără gol marcat

11 punctea obținut Dinamo în tur cu cele 7 echipe pe care mai trebuie să le întâlnească în finalul sezonului regulat

Ce adversari mai are Dinamo în sezonul regulat

  • Astra (d)
  • Viitorul (a)
  • FC Voluntari (d)
  • FC Argeș (a)
  • Poli Iași (d)
  • CFR (d)
  • Clinceni (a)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dezvăluiri despre problemele de la Dinamo: „Toți au trimis notificări din cauza restanțelor” » Cine sunt ultimii jucători care şi-au depus memorii

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo! Adam Nemec riscă să rateze o perioadă importantă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  16 Februarie 2021, 13:16
Postat de catalin.palcu pe 15 Februarie 2021, 15:53

Asa e. Hai sa luam noi puncte ca sa ne pastram pe la locurile 8-10, eventual sa incercam apoi castigarea playoutului si a Cupei. In campionat trebuie castigat pe linie pt playoff, dar nu vad cum cand dam sub 1 gol pe meci. Nici cu 4 egaluri si 3 victorii nu mai ai sanse. Iti trebuie mimim 18 pct zic eu. Daca lua si marele antrenador Contra niste puncte, poate mai speram acum. Dar sa pierzi 6 din 6 cu lotul ala din toamna, e crima impotriva... fotbalului. Macar 5 pct din 18 sa fii luat si tot mai respiram acum..vrem acuma playoff cu un lot diluat numeric si valoric, cu meciuri pe terenuri inghetate din 3 in 3 zile.

Oricum, sezonu asta si playout are o miza, ocuparea primului loc din playout joaca cu locu 4 din playoff ( ultimu de cupe europene) pentru o clasare la finalul editei in cupele europene. UN fel de baraj. Asa ca decat sa fim bataia de joc in playoff, mai bine batem tot in playout si tot jucam in Europa. Sa fim seriosi, inafara de Viitorul sa zicem ( daca ajunge in playout, dar si ei sunt in criza) nu avem adversar acolo.

creeperno290
creeperno290  •  15 Februarie 2021, 22:38

600 de mii de euro*

957493404307803
Romica Pintiliescu  •  15 Februarie 2021, 17:07

Daca se strang banii voi marii ziaristi ne prezentati demisiile? Ce va stam in gat si cat de mult ma bucur

Vezi toate comentariile (8)
Comentează