FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Regretul imens al dinamoviștilor: ar fi fost în play-off cu rezultatele de anul trecut!

Dan Nistor are de ce să privească în pământ: Dinamo va juca în play-out pentru al doilea an consecutiv // FOTO: GSP
Dan Nistor are de ce să privească în pământ: Dinamo va juca în play-out pentru al doilea an consecutiv // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 12:48

Dinamo va juca în play-out pentru al doilea an consecutiv, iar în funcție de ceea ce va face vineri, contra Chiajnei și de jocul rezultatelor, poate urca până pe locul 9 la finele sezonului regulat.

În orice situație, "câinii" sunt în regres, comparativ cu ediția precedentă, când au evoluat tot pentru partea secundă a clasamentului. Dacă ar fi repetat fie și parcursul din sezonul trecut, roș-albii ar fi avut șanse uriașe să fie în play-off acum!

În 2018, Dinamo a retrogradat în play-out cu 39 de puncte din 11 victorii, 6 remize și 9 eșecuri, golaverajul fiind pozitiv, 39-31.

În 2019, Dinamo e pe locul 11 de trei luni, cu 7 victorii, 8 remize și 10 înfrângeri, golaverajul fiind negativ 27-36, cu numai 29 de puncte. Acum, Astra, cu 39 de puncte, și Sepsi, cu 37 de puncte, deja sunt în play-off.

Vezi și: Reda Jaadi, primul sacrificat! Mircea Rednic ia o primă decizie după rezultatele slabe din ultimele două etape

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Februarie 2019, 17:03

Dinamo a retrogradat în play-out ? Stupid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează