FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

DINAMO. EXCLUSIV Ricardo Grigore, atacat după derby: „Zici că suntem în telenovele! Nu mă emoționează”

Articol de - Publicat vineri, 26 iunie 2020 11:06 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 11:14

Dinamo a pierdut fără drept de apel duelul cu FCSB din semifinalele Cupei României, scor 0-3, după una dintre cele mai dezastruoase prestații avute în ultimii ani într-un Derby de România. Lacrimile lui Ricardo Grigore de la finalul meciului, relevante pentru starea de spirit a „câinilor”, n-au impresionat pe toată lumea.

Contactat telefonic la GSP Live, Cristi Pulhac (35 de ani), campion cu Dinamo în 2007, n-a avut milă de actualii jucători ai echipei, criticând și ipostaza lacrimogenă care l-a avut în prim plan pe Ricardo Grigore.

„Sincer să spun...la ce am văzut în teren, lacrimile nu mă emoționează așa mult. Aștept altceva, zici că suntem în telenovele! Eu așa am fost crescut. Sunt supărat, dar nu plâng. Merg, mă duc acasă, fac o analiză. După fiecare meci, stăteam de vorbă până la 04:00-05:00 dimineața. Mă gândeam mereu la ce am greșit și îmi spuneam că n-o să mai repet greșeala aia.

Eu nu sunt cu lacrimile, nu-mi creează nicio stare! Dacă arăta mai mult în teren, era altceva. Nu e vorba de presiunea banderolei. În momentul de față, la Dinamo poți să-i dai banderola și maseurului. Nu mai e cum era pe vremuri”, a spus Pulhac, la emisiunea GSP Live. 

2a fost nota primită de Ricardo Grigore în GSP pentru prestația din eșecul cu FCSB

Pulhac: „Spaniolii să rămână cu suta de mii, nimeni nu vrea să investească la o echipă de Liga 2”

Văd că antrenorii se schimbă, jucătorii se schimbă, dar conducerea mai puțin. Ar trebui să vină alt investitor! Acolo nu e nimeni care să bată cu pumnul în masă. Acum, la Dinamo, nu e niciun jucător care să facă pasul spre străinătate. Poate e vina antrenorului, poate e vina conducerii, poate e vina pregătirii. Echipa e într-un colaps total. 

Nimeni nu știe ce strategie are domnul Negoiță. Am înțeles că spaniolii au virat 100.000 de euro, dar părarea mea, la cum joacă echipa, e să rămână cu suta de mii, că nimeni nu vrea să investească la o echipă din Liga 2
 - Cristi Pulhac, la GSP Live

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - FCSB 0-3. NOTE GSP » Dezastru în apărarea „câinilor”! Fotbaliștii care s-au făcut de râs în derby

FCSB. Mihai Stoica, dezlănțuit: „Nimic despre Dinam0 București! Au fost 3, puteau fi 8”

DINAMO - FCSB 0-3. 3 detalii care nu s-au văzut la TV » Ce s-a putut auzi la final la stația de amplificare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
creeperno
creeperno  •  26 Iunie 2020, 23:12

Si antrenorul e de liga 2

669921360120208
Anton Mihai  •  26 Iunie 2020, 17:34

Fundasii laterali sunt de divizia C .Ceilalti de divizia B

liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  26 Iunie 2020, 16:41

Ce imi plac dinamovisti astia .....Pana acuma ii bateau ei pe FCSB , radeau cum ca FCSB termina pe locul 2-3 in fiecare an .Acuma ne explica cum o sa ii bata Astra ,Sepsi ,Craiova pe FCSB.Voi realizati ca de 3-4 ani va bateti la retrogradare? Anul asta o sa reusiti .Nici chiar arbitrii nu va mai pot salva decat cu furturi pe fata si cred ca Nevoita nu are bani de asa ceva.Bafta la matineu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează