FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Dinamo riscă sancțiuni dure după meciul cu FCSB » Stadionul ar putea fi închis, iar clubul amendat

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 09:35

FCSB a învins-o aseară pe Dinamo, scor 2-1, la capătul unui meci în care suporterii dinamoviști au impresionat din nou.

La startul jocului au afișat o coregrafie superbă, iar cei 8.400 de fani au cântat în permanență. Totuși au fost câteva episoade în care au dezamăgit.

Mai mulți fani, printre care și Elias Bucurică, au intrat pe teren în timpul jocului, iar acest lucru o va costa pe Dinamo. În articolul 82, la punctul 2 din Regulamentul Disciplinar se arată faptul că formația vizitatoare răspunde pentru comportamentul propriilor grupuri de suporteri.

Așadar, fanii au încălcat punctul "e", care se referă chiar la acest lucru.

"Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă şi/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri"Regulamentul Disciplinar

Cu CFR sau Viitorul fără suporteri

Fanii au intrat pe teren, iar Dinamo riscă să joace fără suporteri la următorul joc disputat pe teren propriu. Următorul meci al lui Dinamo acasă este miercuri, cu CFR Cluj.

E greu de crezut că se va lua o decizie până la etapa intermediară., când Dinamo va juca împotriva lui CFR. Așadar, cel mai probabil este ca dinamoviștii să aibă de suferit la partida din etapa cu numărul 6, atunci când o întâlnește acasă pe Viitorul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
khal_37
khal_37  •  03 Aprilie 2017, 13:49
Postat de florinch pe 03 Aprilie 2017, 11:13

Din nou am vazut suporteri sublimi, in stare sa cante tot timpul, sa-si incurajeze echipa, capabili de coregrafii superbe dar si suporteri *** care, atunci cand echipa se descurca bine pe teren, fac ei ce fac si-i taie elanul (in cazul de aseara au intrat in teren). Niste moftangii, sa nu fie nevoie sa fie moderat comentariul.

Pai aia ala e liderul pch....simbolul simbolurilor platit de oprea, ontanu, anghelache si dușă !

khal_37
khal_37  •  03 Aprilie 2017, 13:47

Cei 8400 au fost doar 6600 conform numarului de bilete vandute si de abonamente....de ce dezinformati? In schimb tot in urma numararii numarului de bilete au fost cca 27000!

martinpen
martinpen  •  03 Aprilie 2017, 12:29
Postat de thereem pe 03 Aprilie 2017, 10:13

domnu' jurnalist,ati publicat un pasaj din regulament unde zice ca suspendarea se aplica la meciuri din deplasare,sau de pe teren neutru si mai jos opinati ca Dinamo va fi suspendata la meciul de acasa cu Viitorul. Pai asa? :))))

Buna observatie, dar asa e regulamentul...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează