FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo riscă un protest la Săftica! Deadline până marți

Dinamo are meci marți seară, de la ora 21:30, cu UTA, în Ștefan cel Mare, însă situația la clubul din Ștefan cel Mare este plină de imprevizibil, critică.
Dinamo are meci marți seară, de la ora 21:30, cu UTA, în Ștefan cel Mare, însă situația la clubul din Ștefan cel Mare este plină de imprevizibil, critică.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 21:22 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 23:20

Dinamo are meci marți seară, de la ora 21:30, cu UTA, în Ștefan cel Mare, însă situația la club este plină de imprevizibil, critică. „Câinii” se confruntă cu probleme uriașe financiare, iar de acest lucru sunt afectați sunt și membrii personalului auxiliar de la Săftica.

Mai exact, cei cinci oameni care lucrează la baza de pregătire din apropierea Capitalei i-au somat pe conducătorii grupării roș-albe ca să primească lefurile restante până marți, în ziua jocului cu arădenii! 

Continuă problemele pentru Dinamo

Altfel, poate exista riscul ca echipa să fie afectată de o adevărată mișcare de protest a unor oameni plătiți cu salarii mici, neprimite la timp, dar care trebuie să asigure confortul jucătorilor dinamoviști. Fiindcă vorbim în această situație despre bucătar și cei care se asigură de curățenia și buna organizare în cantonamentul „câinilor”.

Au mai fost situații similare când „oamenii de la Săftica” au trecut la amenințări directe la adresa oficialilor, întrucât nu și-au primit lefurile, altfel neintrând în posesia banilor restanți. Suflarea dinamovistă a susținut financiar clubul și echipa în ultima perioadă, în afara banilor din drepturile TV și a sponsorizărilor, fanii din programul socios DDB cotizând pentru licență, pentru restanța la ANAF în vederea gajului pentru baza de la Săftica, salarii și organizarea meciurilor.

Dezbatere GSP » O poate salva Dusan Uhrin pe Dinamo de la retrogradare?

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin face prima mutare pentru a revitaliza ofensiva! EXCLUSIV Reacția fotbalistului care îl „eliberează” pe Sorescu

Antrenorul care îl critică pe Uhrin și își asumă calificarea lui Dinamo în Liga Campionilor: „În al 4-lea sezon, titlul și forțarea grupelor!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
amadeus2021
amadeus2021  •  20 Aprilie 2021, 11:16

Bravo GSP! Celebrul vostru IOSIF poate scrie toate porcăriile, dacă cineva îi dă replică, pac, este șters comentariul. Felicitări pentru echidistanță și imparțialitate!

amadeus2021
amadeus2021  •  20 Aprilie 2021, 11:13
Postat de iosif_ pe 19 Aprilie 2021, 22:07

La Mimao umilințele și rușinile se țin lanț. Cum e zicala, la omul sărac nici boii nu trag.

La omul sărac, *** trag! (adică se bagă în seamă sub diverse nume de clone)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  20 Aprilie 2021, 09:42

Mai găsec tararache fi bucurica vreo 2-3 copii, care sa le dea alocația și se rezolva.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează