FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo s-a mai despărțit de un fotbalist: „Îți urăm mult succes în carieră”

Alin Demici, primul din dreapta, părăsește „haita” / Sursă foto: GSP
Alin Demici, primul din dreapta, părăsește „haita” / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 10:41 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 11:33

Dinamo a anunțat, marți dimineață, o nouă plecare. După ce s-au despărțit de Alin Șerban, „câinii” au încheiat socotelile și cu fundașul stânga Alin Demici (23 de ani), fotbalist care a prins două meciuri sub comanda lui Burcă în precedenta stagiune.

Fundașului lateral îi expiră pe 30 iunie împrumutul de la Rapid, iar Dinamo nu a dat vreun indiciu că ar vrea să continue cu jucătorul, care n-a reușit să se impună nici la Liga 2.

„Mulțumim, Alin Demici! Format de la 7 ani la Academia Dinamo, la grupa 2000, Alin Demici va ajunge la finalul împrumutului său de la FC Rapid 1923, în data de 30 a acestei luni. Alin, îți urăm mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul emis de gruparea alb-roșie.

Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”
DINAMO
Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

E fiul unui antrenor de rugby de la Dinamo

Alin Demici era extrem de apreciat de suporteri, în special de ultrașii de la Peluza Sud, prin prisma legăturilor pe care familia sa le are cu Dinamo.

Dinamo s-a mai despărțit de un fotbalist: „Îți urăm mult succes în carieră”
Alin Demici părăsește „haita” / Sursă foto: Instagram

Alin este fiul lui Ștefan Demici, antrenor de rugby la Dinamo, cel care era acuzat în urmă cu șase ani că, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi aruncat un câine de la etajul 14 al unui bloc din Capitală.

„I-am spus lui Demici: «Îmi pare rău pentru tine ca om, dar nu se poate să faci așa ceva pentru că ți-ai băut mințile! Dacă erai în casă cu un bărbat și te enerva, băgai cuțitul în el?»”, afirma proprietara câinelui ucis la acel moment. 

„A aruncat câinele peste balcon și apoi s-a întors liniștit în casă, s-a așezat pe canapea încă vreo 20 de minute ca și cum nu s-a întâmplat nimic” mai spunea aceasta. 

VIDEO Neluț Roșu avertizează: „Nu facem promisiuni! Nu va fi totul roz din prima”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dezvăluiri incendiare! Avocata pune tunurile pe Dinamo, pe DDB și pe Zăvăleanu: „Știți metoda alba-neagra? Acum e alba-roșia! Unde s-au dus banii suporterilor?”

EXCLUSIV Dinamo vrea un mijlocaș ce aparține de o echipă de Serie A! + Un portar prezent la Euro U21 este și el pe listă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Mazavalt
Mazavalt  •  27 Iunie 2023, 13:19

Cat p-aci sa cad de pe scaun. AM crezut ca l-am vandut pe Ghezali cu 12 - 15 milioane de euro.... CIne e DEMICI? nu de alta dar sezonul trecut nu am vazut toate meciurile si nu cred ca l-am vazut in teren. Si este NORMAL cand se termina imprumutul sa plece de unde a venit Edutzule. Un alt imprumut se poate paraa dupa dar NU inainte... Parca erai gazetar sportiv, sau nu stii deastea?

hannah.robinson
hannah.robinson  •  27 Iunie 2023, 11:59
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 27 Iunie 2023, 11:47

Adică Alin Demici va purta povara unui câine aruncat de la et.14!?.... ***

Clar nu… mai rău e ca aparține de echipa care a cumpărat palmaresul defunctei rapid fosta locomotiva, sora cu locomotiv Moscova… copiii de suflet ai lui Vladimir Ilici Lenin

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  27 Iunie 2023, 11:47

Adică Alin Demici va purta povara unui câine aruncat de la et.14!?.... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează