FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo s-a mai despărțit de un jucător » Fotbalistul a semnat deja cu noua echipă

Ștefan Fara (în dreapta) a semnat cu Farul
Ștefan Fara (în dreapta) a semnat cu Farul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 21:48 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 22:10

Dinamo s-a despărțit miercuri de goalkeeper-ul Ștefan Fara (19 ani), cel care era portarul de rezervă al „câinilor”. Acesta va juca pentru divizionara secundă Farul Constanța în următorul sezon. 

  • Ștefan Fara devine cel de-al nouălea jucător care pleacă de la Dinamo în această vară, după Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, Montini, Kilyen și N'Diaye.

Astfel, cel puțin pentru meciul cu Hermannstadt de luni, Gheorghe Mulțescu se va baza doar pe Cătălin Straton (30 de ani), titularul din finalul sezonului trecut, și pe puștiul Aleksander Mitrovic, în vârstă de doar 17 ani. Totuși, e foarte posibil ca printre viitoarele transferuri ale lui Cortacero&Rufo Collado să se numere și un goalkeeper cu experiență, un concurent pe măsură pentru Straton. 

Urmărit de West Ham, a ajuns la Farul 

Ștefan Brian Fara este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, iar în trecut a fost urmărit de englezii de la West Ham. Acesta a fost lăudat pe durata sezonului trecut și de către Florin Prunea, fostul portar al „Generației de Aur”.

Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiție și sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe își doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă și vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj”, a declarat Ștefan Fara, potrivit site-ului oficial al grupării constănțene

OFICIAL Dinamo s-a mai despărțit de un jucător » Fotbalistul a semnat deja cu noua echipă
Ștefan Fara a semnat cu Farul

Fara devine cel de-al treilea portar crescut de Dinamo, după Vlad Muțiu și Mihai Eșanu, care pleacă la Farul Constanța în ultimii ani. 

VIDEO Deputatul Andrei Gerea a vorbit despre debandada de la Dinamo: „Se fura și hârtia igienică de la Săftica, iar jucătorii cotizau să joace”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo nu s-a vândut de tot » Dezvăluiri din culisele afacerii Negoiță - Cortacero

DINAMO. Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu echipa lui Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
radumatei
radumatei  •  20 August 2020, 12:48

Fara pleacă la Farul, asta e singura informație interesantă, că în rest nu-i pasă nimănui de traseul unui jucător submediocru.

22cea
22cea  •  20 August 2020, 01:13
Postat de mariuss72 pe 19 August 2020, 22:33

Dati bai spiristilor informatia corecta, a fost imprumutat, nu a plecat definitiv.

Pai altfel cum mai dadeau fraierii click pe articol ?

mariuss72
mariuss72  •  19 August 2020, 22:33

Dati bai spiristilor informatia corecta, a fost imprumutat, nu a plecat definitiv.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează