FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu echipa lui Gigi Mulțescu

Gigi Mulțescu așteaptă întăriri la Dinamo
Gigi Mulțescu așteaptă întăriri la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 08:49 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 09:19

Spaniolii care au preluat-o pe Dinamo au făcut ieri primul transfer, mijlocașul Vlad Achim (31 de ani), iar acum vor să-i convingă pe Vali Lazăr și Filip Mrzljak să continue la club.

Dinamo și-a făcut, iniţial, o listă de 10-12 jucători din Spania, dintre care au rămas doar 7 pe care Cortacero și Melero încearcă să-i convingă să vină la București. Zilele acestea, ei trebuie să sosească în Capitală. Șefii clubului sunt așteptaţi înapoi în România la începutul săptămânii viitoare. 

Totodată, Rufo Collado va discuta și eventualitatea semnării unor noi acorduri cu Vali Lazăr, 30 de ani, și cu Filip Mrzljak, 27 de ani, cărora le-au expirat contractele și sunt dispuși la negocieri, dacă nu-și rezolvă angajamente în străinătate. 

  • Extrema Vali Lazăr a bifat 12 meciuri în Liga 1, de la transferul din iarnă, și a reușit un gol, cu FCSB. Este cotat la 400.000 de euro
  • Croatul Filip Mrzljak a fost om de bază la mijlocul lui Dinamo. Venit în vara lui 2019 la club, a bifat 24 de meciuri și două goluri în Liga 1. Cota lui este de 550.000 de euro

Transferuri Dinamo 

  • Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre meciul Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Bandaj temporar? Gigi Mulțescu încălzește locul lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo! + „Câinii”, blocați la Săftica înainte de începerea sezonului

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  19 August 2020, 13:14
Postat de Ene Dorin pe 19 August 2020, 10:28

Vali Lazar e mult sub ce asteptari erau de la el!Sigur se poate gasi ceva mai bun!Se vede mare vedeta,nu alearga...!

Într-adevăr, evoluţiile sale, mai ales după (re)debutul fulminant cu gol în poarta fcsb la câteva minute după ce a intrat în teren, au dezamăgit crunt. În scenariul optimist, eu cred însă că are potenţialul de a reveni la un nivel de joc apropiat de cel cu care ne-a obişnuit anterior. Şi când spun asta, mă gândesc la faptul că, fiind şi un jucător de moral, conjunctura tulbure în care a nimerit o dată cu reînregimentarea sa în lot nu a fost de natură a-i potenţa calităţile. De aceea consider că ar mai merita o şansă. Oricum, ne vom convinge repede dacă a fost doar o umbră pe teren pentru că aşa a fost situaţia cu aproape întreaga echipă sau pentru că s-a stins deja ca jucător.

1745flo
1745flo  •  19 August 2020, 11:18
Postat de Daniel Irimescu pe 19 August 2020, 09:26

Ce achim ba ! Mai lasati ma cu achimu vostru in pace !

Ai tu altu mai bun, Mofleo?

amicu
amicu  •  19 August 2020, 11:10
Postat de furia.roja pe 19 August 2020, 10:24

Da. Vali Lazar mai face si fițe? Duca-se.....

duca-se la munte la izolare :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează