FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bandaj temporar? Gigi Mulțescu încălzește locul lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo! + „Câinii”, blocați la Săftica înainte de începerea sezonului

Cosmin Contra nu este decis să preia Dinamo, așteaptă să vadă ce propunere concretă îi vor face Cortacero și Melero
Cosmin Contra nu este decis să preia Dinamo, așteaptă să vadă ce propunere concretă îi vor face Cortacero și Melero

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 17:59 / Actualizat marti, 18 august 2020 18:38

Gigi Mulțescu (68 de ani) va începe campionatul ca antrenor al lui Dinamo, însă e conștient că spaniolii caută aducerea unui antrenor principal, iar el să fie păstrat doar în cadrul clubului.

Dinamo va începe ediția 2020/2021 luni, cu Hermannstadt, iar pe banca tehnică va sta Gigi Mulțescu. Doar că antrenorul de 68 de ani nu este considerat nici măcar acum, după ce i s-a confirmat poziția, o opțiune pe termen lung pentru echipă, el semnând un acord pe un an.

Spaniolii, împinși spre Cosmin Contra

Ceea ce subminează poziția reputatului technician în cadrul formației, întrucât și cei din „haită” știu că Mulțescu este doar o soluție până când Cortacero et Co. vor reuși să rezolvarea aducerea unui alt antrenor. Don Pablo a fost convins de către apropiații săi - de români și de Juan Melero, care va fi numărul 1 executiv la club, eminența cenușie a grupării - să se întâlnească urgent cu Cosmin Contra pentru a-l convinge să prea staff-ul tehnic.

„Guriță” a fost de la început prima opțiune a spaniolilor, doar că între timp au bătut pasul pe loc, fiind concentrați cum să facă rost de bani pentru Dinamo. Ex-selecționerul este la Lisabona, observator din partea UEFA fiind, și mai rămâne acolo până la finala Champions League de duminică. 

Spaniolii vor trebui să se deplaseze în Portugalia dacă vor cu adevărat să încerce să-l convingă pe Contra, care e descumpănit totuși de cum au evoluat lucrurile.

Mulțescu - gratis

Dacă planul A, Contra, nu va fi activat, Cortacero are în pregătire și planul B, un antrenor spaniol, Juan Oltra sau un altul. Mulțescu este prevăzut doar pentru startul sezonului. Și-așa până acum n-a văzut niciun ban de la Dinamo! Nici salariul, nici bonusul de salvare de la retrogradare, 10.000 de euro, promis în momentul în care s-a înhămat la muncă.

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

În momentul ăsta nu am obiectiv. Suntem puțin în întârziere cu transferurile, trebuie să-i montăm repede în echipă. E cam târziu, dar pe repede înainte sper să rezolvăm 
- Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Dinamoviștii, blocați la Săftica

Dinamoviștii sunt de luni în cantonament la Săftica și vor rămâne în fosta bază SRI până la ora meciului cu Hermannstadt, de lunea viitoare! Sursele GSP.RO au confirmat faptul că șefii clubului au luat această decizie drastică pentru a evita orice situație neplăcută prin care jucătorii ar putea fi infectați cu coronavirus. 

Mai ales după ce programul finalului de sezon a fost dat peste cap complet, din cauza numărului uriaș de îmbolnăviri în cadrul lotului, detaliu ce era să ducă la colapsul lui Dinamo și retrogradarea în liga secundă. „Câinii” nu-și mai asumă niciun risc acum.

Dinamo - Hermannstadt, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre Dinamo:

Dinamo e la mâna Federației! În Comitetul Executiv de azi se poate decide totul

Iar l-au ocolit, deși e crescut la Dinamo: „Nu m-a căutat nimeni, continuu cu ai mei”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
225822255010364
George Fofuca  •  19 August 2020, 04:05

Cosmin Contra e un antrenor bun. Dar Multescu e mult mai bun. Mai ales in aceasta perioada de a reface o echipa sa functioneze cu pretentii de play- off. N-am uitat cand a plecat de la Dinamo la Nationala. Cu achizitiile facute de el, Dinamo a inceput sa intre in PICAJ. Si a continuat pana aproape sa RETROGRADEZE. Ba mai mult , na respectat CONTRCTUL si la pagubit pe Negoita de 100000 de euro. PS. Din declaratiile pe care le-a dat la Prosport, reiese clar ca vrea sa se intoarca la Dinamo. Nu MERITA. Argumentele sant cele de mai sus.

creeperno
creeperno  •  18 August 2020, 22:46

Ambii antrenori sunt utili. Important este lotul de jucatori care trebuie sa fie unul de playoff. Pentru asta mai trebuie 2 fundasi laterali, un mijlocas ofensiv care ar fi janusz gol si un atacant

tequlix
tequlix  •  18 August 2020, 20:51
Postat de mario_rdfe pe 18 August 2020, 19:23

Contra a demonstrat ca este antrenor bun, este ultimul antrenor din ultimii 12-13 ani, care a dus Dinamo in lupta ptr titlul, care a castigat un trofeu, desi avea la dispozitie un lot carpit, ca si cel de acum ! Ptr cei care critica, trebuie sa v a ganditi ca daca vrem sa facem ceva transferuri bune, trebuie sa vina Contra...ptr ca sunt sigur ca el conditioneaza venirea lui de transferuri...daca Contra semneaza, inseamna ca vin si transferurile care trebuie ! Multescu este un antrenor bun, insa..daca el ramane, sunt sigur ca nu ridica pretentii si se multumeste cu jucatori gen vlad achim ! Lasati figurile si orgoliile, sa vina Contra !

Sa vazut ce transferuri bune a adus , in frunte cu albin, bokila sau Nascimento, jucatori cu salarii grase care doar se plimbau pe teren, mai bine lipsa. Nu uita ca pierduse aproape toate meciurile in pregatirea aia de dupa meciu cu Craiova ( cand am ratat titlu la mustata) , era cu gandu la nationala si a fost si cu semnatura acolo, nu avem nevoie de asemenea oameni, macar de era antrenor bun, dar nu e peste Multescu deloc.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează