FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Fanii PCH, anunț extraordinar pentru club: „Avem banii” » Ce urmează să facă și când sunt gata să preia clubul

Dinamo poate obține licența pentru sezonul următor +49   FOTO
Dinamo poate obține licența pentru sezonul următor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 07:37

Dinamo are șanse mari să obțină licența pentru sezonul viitor din Liga 1 și pentru cupele europene, fanii fiind la un pas să strângă suma pe care clubul trebuie s-o plătească.

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu va plăti datoriile pe care clubul le are. Suma restantă ar fi de 180.000 de euro, după cum a spus Ionuț Negoiță, sau de 160.000 de euro, numărul pe care l-a pronunțat directorul general Bălănescu într-o ședință cu FRF, cu LPF și cu celelalte cluburi.

Astfel, fanii „câinilor” s-au mobilizat și au strâns peste 150.000 de euro, urmând să împrumute din nou clubul. Dinamo trebuie să stingă până pe 30 aprilie datoriile existente la 31 decembrie 2019,

DDB: „Vom împrumuta Dinamo pentru obținerea licenței”

Într-un comunicat emis sâmbătă noapte, fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că au strâns prin programul „Doar Dinamo București” o sumă impresionant și au anunțat ce planuri au. Mai mult, suporterii sunt gata să cumpere clubul pe 31 iulie, dacă discuțiile cu investitorii spanioli nu se materializează.

 „În ultimele două săptămâni am strâns peste 150.000 de euro din contribuțiile voastre. După cum v-am obișnuit, toate eforturile comune ale suporterilor sunt transformate în fapte. Prin urmare, sumele strânse vor fi folosite pentru obținerea licenței pentru Liga 1 și pentru Cupele Europene.

Intenția noastră este să împrumutăm clubul în anumite condiții, care au în vedere două aspecte deosebit de importante. 

1. Asigurarea că banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor și debitelor, în vederea obținerii licenței. Ca și în ocazia precedentă, vom cere să fim de față în momentul efectuarii ordinelor de plată către jucători și către alți debitori.

2. Asigurarea că intervenția noastră nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori.Pentru a ne asigura de îndeplinirea acestei din urmă condiții, în contract va fi prevăzută o dată de scadență a împrumutului la 31 iulie 2020.Dacă până la acea dată, pachetul majoritar de acțiuni nu va fi preluat de către investitorii străini aflați în tratative, Asociația Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo va achiziționa un pachet suplimentar de acțiuni contra sumei de 1 leu.

Scopul nostru principal nu este acela de a fi acționari la club cu orice preț, ci salvarea și asigurarea unui viitor al performanței. De aceea susținem vânzarea pachetului majoritar de acțiuni către un investitor puternic și serios.În paralel cu această operațiune de împrumut, vom demara o acțiune de due diligence, la care vor participa juriștii din boardul DDB ”
comunicatul PCH.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini inedite din București, în timpul pandemiei de COVID-19

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fanii de la FCSB vor să ajute rivala Dinamo: „Nu contează 2 euro, vrem să salvăm fotbalul românesc”

Atacantul unei rivale a donat 1.948 de euro pentru Dinamo: „RESPECT! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  26 Aprilie 2020, 15:42

daca intrebarea mea inseamna cearta,o retrag ! nu vreau sa ma cert cu nimeni in aceste vremuri grele . scuze !

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Aprilie 2020, 13:54
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 26 Aprilie 2020, 12:51

rednic cum a imprumutat pe dinamo si acum pe poli iasi ?

Te cerți cu cine nu trebuie...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  26 Aprilie 2020, 12:51
Postat de cristy82 pe 26 Aprilie 2020, 09:15

e Societate comperciala! cum crezi ca poti da bani unei societati comerciale? donand? Daca se va face Asociatie Sportiva va fi altceva, dar pana atunci eu unul nu cunosc alte metode legale de a baga bani intr-o societate.

rednic cum a imprumutat pe dinamo si acum pe poli iasi ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close