FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii de la FCSB vor să ajute rivala Dinamo: „Nu contează 2 euro, vrem să salvăm fotbalul românesc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 22:04

Gheorghe Mustață, liderul susținătorilor celor de la FCSB, sfătuiește pe toată lumea să contribuie financiar pentru salvarea rivalei Dinamo. 

Fanii dinamoviști ajută financiar clubul Dinamo prin intermediul programului DDB. Mai multe persoane celebre s-au alăturat inițiativei, printre ei și fostul adversar Nicolae Stanciu. Astăzi, George Țucudean, atacantul campioanei CFR Cluj, a devenit la rândul lui membru Elite, cu 1.948 de euro donați.

Mustață: „Vrem și Rapidul în Liga 1”

„Eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Din contra, noi vrem să ajutăm. Nu contează 2 euro, salvăm fotbalul românesc. Sunt oameni care vor să doneze bani, nu poţi să laşi fotbalul să moară. Bravo lui Stanciu, pentru că a dat exemplu tuturor. 

Noi ne rugăm la Dumnezeu să intre şi Rapid în prima ligă şi să facem spectacolul care se facea odată. Oamenii s-au straduit să strângă bani ca să-şi salveze echipa şi bravo lor. Sa le fie ruşine celorlalţi că nu le sunt aproape dinamoviştilor care vor să salveze echipa”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

RETRO GSP. Dinu aruncă în aer cea mai mare performanță europeană a lui Dinamo: „Problema cu Liverpool a fost că n-am mai putut să umblăm la arbitri! N-a mai fost loc pentru căței”

Dinamo, alianță cu Gică Hagi și Sepsi în privința reluării Ligii 1! Ce doresc cele 3 formații și care e poziția LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
amicu
amicu  •  26 Aprilie 2020, 15:27

daca vreti salvarea fotbalului romanesc, renuntati la clona fcsb

remarque
remarque  •  26 Aprilie 2020, 12:42
Postat de George George pe 26 Aprilie 2020, 09:24

Desi sunt Dinamovist am spus o si o spun intodeauna, degeaba exista DINAMO fara FCSB (pe care o consider Steaua) si fara RAPID, nu exista meciuri mai frumoase in Romania in afara de meciurile intre aceste echipe

nu fii atat de restrictiv. Te asigur ca exista meciuri frumoase in tara asta. UTA-Poli, U-CFR, Universitatea Craiova-Dinamo, exista destule rivalitati in afara de cele pomenite de tine. Din pacate cei care conduc sau au condus fotbalul romanesc din functii oficiale(Sandu, Mitica, Burleanu Iorgulescu) sau din umbra(Gigi, Hagi, Paszkany, Porumboiu, Jean, Pinalti etc) nu au inteles ca banii si sponsorii vin acolo unde este interes si public, adica unde exista rivalitate sportiva. Si uite asa s-a umplut liga de Chiajne, Voluntari, Viitoruri, Astre, Clinceni etc si au plecat spectatorii si sponsorii scarbiti de aranjamente si de arbitraje vadit regizate. Papusarii s-au crezut destepti si au ajuns faliti.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  26 Aprilie 2020, 10:43
Postat de catalynn pe 26 Aprilie 2020, 01:05

Bai Andrei, ai văzut tu cumva ca MAI sau MApN sa aibă bugetele scăzute in vreme de criza!? Așa tantalau ești!? Cam da, Steaua activează acum in L1 exact cum ai pus tu cratima aia la primul cuvânt :-))))

*** crezi ca o sa isi mai permita sa dea milioane de euro unei echipe de l4 (4 ani la rand)? In plus, nu mai e nici psd la putere, sunteti pe mana voastra! L4 forever scrie pe voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează