FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Dinamo sau Steaua? Tamaș dă cărțile pe față: "Nu vreau să supăr pe nimeni şi dacă supăr nu mă interesează"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 18:15

Fundașul Gabi Tamaș (34 de ani) a jucat atât pentru Dinamo, cât și pentru FCSB și nu se ferește să recunoască faptul că atunci când era mic era stelist.

"O să vă spun o dată pentru totdeauna povestea asta cu Steaua, Dinamo şi toate nebuniile. Eu când eram mic am fost stelist! Eu cu fratele meu în casă, fiind tata dinamovist, lucrând în Poliţie. După care am avut oferta de la Dinamo şi am mers la Dinamo. M-am ataşat foarte mult de cei de la Dinamo. Apoi, am plecat din ţară după 9 luni petrecute la Dinamo. Veneam împrumut un an de zile la Dinamo. După, iar am plecat o perioadă lungă de timp din ţară şi când am venit m-am dus la Steaua! Asta a fost povestea Steaua - Dinamo.

De simţit, vă daţi seama, erau alte vremuri. Aveam un lot la Dinamo cu Kiriţă, cu Bolohan, Bărcăuan, Stoican, Burcă. Vă daţi seama, erau alte vremuri. Vlad Munteanu... M-am simţit la Dinamo mai bine ca la Steaua pentru că erau alte vremuri. Au fost alte vremuri. Nu vreau să supăr pe nimeni şi dacă supăr nu mă interesează", a declarat Gabi Tamaş la TV Telekom Sport.

"Nu ştiu dacă mă aşteptam să mai fiu convocat. Dar prin prisma faptului că avem accidentări şi am avut un an trecut foarte bun, iată că sunt din nou aici. Eu am crezut că sunt în atenţia oricărui antrenor de la echipa naţională şi asta mi se pare normal. Ca toţi jucătorii români să fie în atenţia selecţionerului, indiferent cine e" Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a jucat de-a lungul carierei pentru o mulțime de echipe: FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinaom, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură pentru naționala României! Contra a aflat azi că nu va putea conta pe un jucător important

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  08 Octombrie 2018, 11:53

Te rugam nu 'trage' mai mult de o cinzeaca de Hudson Baby Bourbon inainte de meciuri. Avem incredere in tine. Mai mult decat intr-un farsor. Arata-ne ce si cat poti. Arata-le si tinerilor cum se joaca pt Nationala !

gicab
gicab  •  07 Octombrie 2018, 22:20

In plus tamas a spus : „Mai bine sa fiu eu cu mii si mii de defecte, decit ca voi… clone perfecte…”

balauru48
balauru48  •  07 Octombrie 2018, 22:19
Postat de sala_dalles pe 07 Octombrie 2018, 21:42

Respect ! Cazurile gen grozav sunt foarte rare dar aLa e MOTZ LA ORIGINI.

Nu poti sa respecti un gigist, decat daca esti prea prost.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează