FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Dinamo se apropie amenințător de Liga a 4-a” » Florin Răducioiu, verdict sumbru pentru „câini” + taxează și fanii

Florin Răducioiu, 50 de ani, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut fotbalul românesc, nu crede în salvarea pe termen scurt a lui Dinamo, club aflat într-un serios impas financiar // (foto: IMAGO)
Florin Răducioiu, 50 de ani, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut fotbalul românesc, nu crede în salvarea pe termen scurt a lui Dinamo, club aflat într-un serios impas financiar // (foto: IMAGO)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 19:46 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 20:15

Florin Răducioiu, 50 de ani, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut fotbalul românesc, nu crede în salvarea pe termen scurt a lui Dinamo, club aflat într-un serios impas financiar.

De asemenea, Răducioiu îi taxează pe fanii-acționari ai lui Dinamo, pentru modul care au purtat în ultimele săptămâni un conflict public cu managementul spaniol.

Florin Răducioiu: „Dinamo se apropie de Liga a 4-a”

„E bine ca suporterii să fie fair-play. Înţeleg supărarea lor, dar totul se poate rezolva prin dialog, prin lucruri civilizate. Nu e frumos pentru suporteri să te cerţi cu actuala conducere. 

Cred că Dinamo se apropie ameninţător de liga a patra. Îmi pare rău că o spun, dar simt că se va întâmpla aşa ceva”, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

4 repere despre Florin Răducioiu, legendă a fotbalului românesc

  • e al treilea cel mai tânăr debutant din istoria lui Dinamo în campionat, după Marius Niculae și Paul Codrea: a început la 16 ani, 1 lună și 23 zile, pe 10 mai 1986
  • a marcat trei goluri în finala Cupei României din 1990, Dinamo - Steaua 6-4, o performanță pe care, în 176 de episoade din Derby, a mai izbutit-o doar Alexandru Ene I (Dinamo - Steaua 6-2 în campionat, 1 octombrie 1951)
  • toate cele 21 de goluri marcate pentru România au fost înscrise în meciurile oficiale. Într-un clasament privind reuşitele în partidele pe puncte, Răducioiu ocupă locul 3, după Hagi (26) şi Mutu (24)
  • a marcat un gol pentru Milan în grupele UCL în sezonul în care italienii aveau să cucerească trofeul: 1 decembrie 1993, Milan - Porto 3-0, a deschis scorul

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo și-a găsit antrenor, după plecarea lui Cosmin Contra: „Nu-i cunosc pe spanioli, o singură dată ne-am văzut”

PCH, comunicat după dezvăluirile GSP: „Situația e dramatică!” + 3 demisii din club, elucidate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
tatastrumf1
tatastrumf1  •  02 Decembrie 2020, 23:28
Postat de catalynn pe 02 Decembrie 2020, 20:45

Diferenta e ca ei se duc in L4 in timp ce vOI dupa desfiintarea FC fcsb va duceti la ... Clinceni! :-)))) Iii ce bucurie! :-))))

Am mai facut un print screen si cu commentul asta al tau :))))))))))))) Il pastrez, ca esti savuros :)))))))))))))) Esti in al 12-lea an in care propovaduiesti retrogradearea FC Steaua Bucuresti ( pe scurt FCSB, stie toata lumea ! ) .... :)))))))))))))))))))))

creeperno
creeperno  •  02 Decembrie 2020, 22:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  02 Decembrie 2020, 22:11

A aparut iar teleghidatul asta ....era frumos sa-i astepti cu paine si sare pe *** astea ...***....un ZERO barat dupa ce sa lasat de fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează