FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit antrenor, după plecarea lui Cosmin Contra: „Nu-i cunosc pe spanioli, o singură dată ne-am văzut”

Iulian Matei, unul dintre antrenorii lui Dinamo de la Copii și Juniori, ar putea conduce echipa la meciul cu FC Argeș de vineri, după despărțirea iminentă a roș-albilor de Cosmin Contra. +2   FOTO
Iulian Matei, unul dintre antrenorii lui Dinamo de la Copii și Juniori, ar putea conduce echipa la meciul cu FC Argeș de vineri, după despărțirea iminentă a roș-albilor de Cosmin Contra.

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 18:01 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 18:54

Iulian Matei, unul dintre antrenorii lui Dinamo de la Copii și Juniori, ar putea conduce echipa la meciul cu FC Argeș de vineri, după despărțirea iminentă a roș-albilor de Cosmin Contra.

„Am fost solicitat să vin antrenor la Dinamo 2 deocamdată. Nu vin de pe stradă, sunt de 13 ani la acest club. Eu cu spaniolii nu mă cunosc, cred că o singură dată ne-am văzut. 

Am fost solicitat pentru că sunt un antrenor sub contract cu Dinamo și am licența PRO. M-au chemat la echipa a doua și mi-au spus că aș putea să stau și pe bancă la prima echipă în meciul cu FC Argeș de vineri, având în vedere situația de față”, a declarat Matei pentru GSP.ro.

DINAMO. Iulian Matei, replică pentru Gică Mihali

Astăzi, Matei a fost implicat și într-un scandal cu Gică Mihali, fostul antrenor al echipei U18 de la Academia lui Dinamo, care a fost demis de managementul spaniol. „Eu mă duc la antrenament, băiatul ăsta spaniol vine cu Colceag și cu încă un pupincurist, Matei. «Băi, oameni buni, eu am contract aici, nu s-a terminat cu mine. Ce căutați aici? Logic era ca spaniolii să termine cu mine si abia apoi să discute cu voi»”, a declarat Mihali.

Iulian Matei i-a răspuns lui Gică Mihali: „Spaniolii mi-au spus că nu au antrenor, că au făcut o evaluare și că i-au dat afară pe Mihali și pe Ursu. Am fost chemat să mă prezint la job și asta am făcut. Nu sunt și n-am fost niciodată pupincurist. Dacă aș fi fost, eram mai sus. 

Am asistat la țipete și injurii din partea lui Mihali. Prin ce a declarat el despre mine, nu are rost să mai vorbim despre educație și bun simț. Spre deosebire de alții, eu mi-am deschis ușile prin învățătură, nu pe pile. De aceea am fost antrenor secund la România U21 și am licența PRO. I-am crescut pe Ahmed Bani și pe Vali Borcea, printre alții. Am colaborat bine cu toți conducătorii clubului, de la Borcea la Negoiță, de la Moldovan la Răduță. Și nici eu nu mi-am luat salariul de 5 luni”, a mai spus Matei pentru Gazetă.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Contra a „driblat” contractul cu spaniolii » Pleacă din „Groapă” fără să achite vreun ban!

Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
tatastrumf1
tatastrumf1  •  02 Decembrie 2020, 23:22
Postat de prapadlafcsb pe 02 Decembrie 2020, 19:18

Se pare ca Mihali a vrut un pic de circ in care a implicat și Dinamo

Deci am facut print screen cu avatarul tau, cu poza lui ContaZero si numele PRAPAD LA FCSB !!! Si cand sunt trist, ma uit la poza si rad !! Raaaaad ! Raaaad pana nu mai pot !!! :))))))))))))))))))))))))))) Pai cum frate sa pui numele prapad la alta echipa , cu Cortacero in poza ???????????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

creeperno
creeperno  •  02 Decembrie 2020, 22:36

Daca asa a decis domnul Cortacero, asa-i cel mai bine

dobrin
dobrin  •  02 Decembrie 2020, 21:06

Îmi plac fularele cu "În viața asta mai avem ceva de făcut!" Dati bataie baieti, aproape ati terminat.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează