FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul adus de Cortacero la Dinamo: „Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce trec eu acum”

Presa din Spania anunță că situația de la Dinamo se agravează cu fiecare zi care trece.
Presa din Spania anunță că situația de la Dinamo se agravează cu fiecare zi care trece.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 16:13 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 18:05

Presa din Spania notează că situația de la Dinamo se agravează cu fiecare zi care trece. 

„Promisiunile nerespectate ale lui Pablo Cortacero au dus deja la plecarea antrenorului Cosmin Contra. O parte a stranierilor, Borja Valle, Isma Lopez și Rene Roman l-au urmat pe antrenor. Săptămâna următoare, Juan Camara, Aleix Garcia și portarul Tomas Mejias vor obține la rândul lor dreptul de a părăsi formația”, scrie Migrantesdelbalon. 

Dinamo se dezintegrează sub conducerea lui Cortacero

Nimeni nu mai așteaptă banii lui Cortacero. Toată lumea de la club e resemnată și se bucură de primele pe care le oferă fanii din programul DDB. Preparatorul fizic Luis Prieto a discutat cu jurnaliștii publicației citate anterior, iar concluzia lui e una dureroasă: „Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce trecem noi acum”.

CV LUIS PRIETO VILLALOBOS

Luis Prieto are titlul de preparator fizic, este licențiat în Fizioterapie și Științe de Sport, are un Master în Pregătire Fizică și un Master în Prevenirea și Readaptarea leziunilor.

Cu naționala din Costa Rica, Luis Prieto a fost la Campionatul Mondial din 2014, la Gold Cup și la Copa America. Printre jucătorii cu care a lucrat, se numără Kaylor Navas, de la Real Madrid, Celos Borges, de la Deportivo La Coruna, și Cristian Gamboa, de la Celtic.

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că „gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști". Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. 
- Rene Roman, fost portar Dinamo

VIDEO. Dumitru Dragomir ironizează conducerea lui Dinamo și nu-i vede bine pe „câini”: „O să aibă soarta celor de la Rapid”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

OFICIAL. Încă un jucător a plecat de la Dinamo: „Manageri obraznici! Sunt obligat să explic ceva”

GSP LIVE Dumitru Dragomir îi ironizează pe spaniolii de la Dinamo: „Erau îmbrăcați de la solduri” + Scenariu interesant: „Așteaptă să cadă, apoi ia el echipa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
iung811
iung811  •  06 Decembrie 2020, 22:55
Postat de creeperno pe 06 Decembrie 2020, 22:33

Saptamana viitoare se rezolva problemele

Cand se inchide sandramaua, se rezolva tot. Sa nu uitati sa stingeti lumina!!!

creeperno
creeperno  •  06 Decembrie 2020, 22:33

Saptamana viitoare se rezolva problemele

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  06 Decembrie 2020, 21:21

O sa aveti parte de o mare surpriza !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează