FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se întăreşte » Rusescu vine în "Ştefan cel Mare" dacă pleacă Niculae

Articol de - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Plecările lui Andrei Cristea la Karlsruhe şi Marius Niculae la Famagusta ar putea fi acoperite de venirea vîrfului de 22 de ani de la Unirea Urziceni.


Roş-albii au găsit soluţia de a nu resimţi posibilele plecări ale lui Andrei Cristea şi Marius Niculae: Raul Rusescu, vîrful de 22 de ani al Unirii Urziceni. În toamnă, atacantul a reuşit un singur gol. L-a marcat chiar în poarta "cîinilor", din penalty, în victoria surprinzătoare a ialomiţenilor, 1-0, cu Dinamo! Problema transferului ar putea fi rezolvată rapid avînd în vedere că roş-albii au relaţii bune cu primarul Chiajnei, Mircea Minea, cel care se ocupă acum de conducerea Unirii.

Astăzi, Karlsruhe trebuie să ofere un răspuns concret legat de achiziţionarea lui Andrei Cristea. Dinamo e de acord să-l cedeze pe atacantul de 26 de ani doar dacă nemţii pun pe masă acum 600.000 de euro, plus 350.000 de euro în vară, în cazul în care nemţii rămîn în Zweite Bundesliga. Momentan, Karlsruhe ocupă locul 16, de baraj.

Marius Niculae va fi lăsat să plece după ce echipa care-l va achiziţiona va plăti clauza de reziliere de 250.000 de euro. Anorthosis Famagusta (Cipru) este favorită în prezent să semneze cu "Săgeată", dar nici Konyaspor (Turcia) şi Beijing Guoan (China) n-au renunţat la el.


1.076 de minute a jucat Rusescu în acest campionat pentru Unirea, reuşind doar un gol şi o pasă decisivă în 17 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
iulian_dumitrache
iulian_dumitrache  •  14 Februarie 2011, 12:13

Avem mare nevoie de un Raul la Dinamo!!! sincer am apreciat devotamentul lui Raul Rusescu acolo unde a evoluat pana acum; aveam insa impresia ca are aproape 30 de ani, din moment ce nimeni nu privea evolutiile lui ca fiind promitatoare;

fl0rin.m
fl0rin.m  •  11 Ianuarie 2011, 00:32

daca ne intarim prin venirea astuia sintem terminati. daca pleaca cristea si sper niculae tot ne mai ramin atacanti indeajuns. dar cu fundasii ce facem fratilor, ca astia ne-au terminat in tur. daca apararea se face tot in jurul lui moti sintem rasi.......care este diferenta intre moti si garat? .... giovani.

nomadu71
nomadu71  •  10 Ianuarie 2011, 11:14

,,1.076 de minute a jucat Rusescu în acest campionat pentru Unirea, reuşind doar un gol şi o pasă decisivă în 17 meciuri...'' Chiar si Niculae a facut mai mult.Asa ca,scuze,te contrazic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează