FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se pregătește de plecarea lui Dan Nistor! Dusan Uhrin spune că i-a găsit deja înlocuitor: „Sunt gata!”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 15:35

Dan Nistor, 31 de ani, ar putea pleca în această iarnă de la Dinamo, fiind nemulțumit de problemele financiare, iar echipa alb-roșie se pregătește să-l înlocuiască. 

Dusan Uhrin jr, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul ofensiv să plece și spune că este sigur că se va descurca fără el. 

„Vom vedea ce se va întâmpla, nu știu. Este un jucător important, cheie. Dar Dinamo poate supraviețui fără Nistor. 

Sunt gata să pregătesc alt jucător. Poate vom juca alt sistem! În plus, îl avem pe Diego Fabbrini, care este de asemenea un jucător bun pentru această poziție și vom încerca să găsim încă unul", a spus Dusan Uhrin la Pro X.

Dan Nistor ar putea ajunge la FCSB, acolo unde patronul Gigi Becali îl dorește cu insistență. (Detalii AICI) Nistor are 10 pase de gol și 3 goluri în cele 15 meciuri jucate în acest sezon în Liga 1.

1.100.000 de euroeste cota lui Dan Nistor, potrivit transfermarkt

Citește și: 

Meciul care a schimbat totul » Cristi Borcea: „Gigi Becali s-a dus la pușcărie din cauza mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  24 Decembrie 2019, 13:45

mesajul lui uhrin este unul cu mai multe intelesuri. cehul are alt carcater si este un luptator indiferent de situatie. nistor nu poate fi tinut cu forta dar si nistor a lansat mesaje tot cu dublu inteles. atit uhrin ccit si nistor sint convins ca se respecta si isi stiu valoarea. nici unul nici altul nu doreste o ruptura. nistor nu stiu cum ar reusi in alta parte venind de la dinamo si s-a vazut la cfr. nistor este constient ca poate cistiga bani mai multi dar la revedere cariera sau nationala. rotariu a explicat si iata-l ca se chinuie sa supravietuiasca prin kazahstan doar pentru bani. nu este o solutie clar. dar daca va fi nevoie sint convins ca uhrin va reforma un alt jucator. nu ai cum sa dai inapoi nu poti sta intr-un singur jucator. este greu la dinamo datorita multor moase care stau sa se nasca un prunc si de lipsa de caracter de zgircenia unora gen tiriac si lucescu de ura lui borcea si de inexplicabila cacealma a lui badea care vrea sau nu vrea sa ajute. asa ca sint convins ca in cele din urma dinamo va reusi. le va veni altora rindul. pazea cu cfr care intra in insolventa si de aici si plecarea lui petrescu. va veni si rindul lui pafnutie curind daca va intra la bulau cum se preconizeaza. asa ca nu mai rideti de raul altuia si nu mai visati la desfiintarea clubului. atit.

anastasiu
anastasiu  •  24 Decembrie 2019, 12:54
Postat de dvd1 pe 23 Decembrie 2019, 17:46

la revedere atita e de zis. Oricum Dinamo nu mai exista. Retrageti echipa din campionat imediat, chiar de azi. Trebuie sa se termine cu agonia asta si cu circul asta ieftin. Trebuie sa fie cineva care sa poata face asta imediat. Nu mai e nimic altceva de facut. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo

Corect, la revedere, ne vedem in februarie!

creeperno999
creeperno999  •  23 Decembrie 2019, 22:45

Trebuie mijlocas de 2 milioane dar bani de unde sa avem

Vezi toate comentariile (24)
Comentează