FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se regrupează după ultimele probleme! Dezvăluiri din vestiar: „Asta s-a întâmplat”

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 08:09 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 09:14

Căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic, a spus că ultimele probleme de la echipă au creat o emulație în lot. Croatul crede că ”haita” poate câștiga play-out-ul.

  • Dinamo – Sepsi se joacă duminică, ora 17:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

În sfârșit, începe și Dinamo fotbalul! Cel mai activ club pe durata pandemiei, care a întâmpinat probleme de toate felurile, va juca mâine cu Sepsi în „Ștefan cel Mare” prima finală pentru evitarea retrogradării!

Ante Puljici, căpitanul dinamovist, are misiunea de a conduce echipa pentru a mai salva ceva din sezon. Până la semifinalele Cupei României, dubla cu FCSB, arde tricoul pe „câini", aflați pe loc de retrogradare. 

„Sper ca totul să fie bine până la final. Sigur că am pierdut enorm că nu ne-am mai antrenat o săptămână, dar în niciun caz nu vom avea scuze dacă nu vom învinge. E obligatoriu să terminăm sezonul cât mai sus, eu zic acum că Dinamo poate termina play-out-ul pe locul 1! Toată această situație legată de coronavirus ne-a făcut mai puternici ca echipă. Avem încredere unii în ceilalți, vom intra determinați să oferim cel mai bun fotbal al nostru", a comentat Ante pentru Gazeta Sporturilor.

„Ne-am înțeles perfect cu fanii"

Croatul a vorbit despre atmosfera de la echipă: „Este foarte bună. Suntem un grup sănătos, prieteni, pe bune, iar dacă am apelat la acea situație în care nu ne-am antrenat o zi, acum două săptămâni, a fost ca să tragem un semnal de alarmă. A fost un avertisment, fără să vrem să facem rău cuiva. Respectăm DDB și pe fani pentru fiecare ban adunat, pentru câtă muncă și devotament depun pentru Dinamo. 

Oamenii de acolo ne-au explicat situația, noi le-am zis-o pe a noastră, am vorbit și totul va fi bine. Jucăm nu doar pentru noi, ci şi pentru suporteri. Nu suntem într-o situație bună, e mai greu decât ne-am fi așteptat. Dar eu cred în noi, în Dinamo, nu suntem echipă de liga secundă. Ca brand și calitate, Dinamo e de primele locuri în România" 

26.000 de euroau strâns suporterii-acționari din DDB din vânzarea biletelor virtuale la meciurile cu Chindia (amânat) și Sepsi, ambele partide disputându-se cu „casa închisă"

„O să fie al naibii de ciudat să jucăm fără spectatori. Mai ales că Dinamo are cei mai tari fani din România. O să fie mai greu pentru echipă în momentele-cheie ale unei partide"
Ante Puljic, fundaș Dinamo

Clasamentul live din play-out-ul Ligii 1

FOTO. Imagini tari de la amicalul Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO. Match preview Dinamo - Sepsi: primul meci pentru „câini” după 3 luni

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fostul președinte dezvăluie de ce a picat transferul lui Rotariu la Manchester United: „Nu am mințit, a fost o omisiune”

EXCLUSIV Cornel Șfaițer, manager la Sepsi și membru DDB, acuză: „E cusută cu ață albă. Mi se par chestiuni făcute pe sub ușă!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Iunie 2020, 12:24
Postat de Tihamér Takó pe 20 Iunie 2020, 14:01

Daca confruntarea va avea un arbitraj corect,SEPSI OSK va castiga cel putin cu 2 goluri !

Defineste arbitraj corect! Cand ne-ati batut cu 2-1 in St cel Mare a fost corect? Cand ati facut un hent in careu vizibil de pe Luna? Cand trebuia dat penalty si eliminare? In schimb a fost eliminat Nistor pt proteste si un fault f banal la mijlocul terenului! Chiar aveti tupeu sa vorbiti de arbitraje.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  21 Iunie 2020, 10:42
Postat de olaru_alin pe 20 Iunie 2020, 12:41

Va da Sepsi cu ter3nu in cap

Ești cumva baba Vanga ??

1742401565799276
Gaby A Gator  •  21 Iunie 2020, 01:46

Observati ca dinamovistii nu raspund rautatilor unor indivizi fara creier, ce traiesc doar cu ură! DDB e la un un alt nivel!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează