FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO INCREDIBIL! Fostul președinte dezvăluie de ce a picat transferul lui Rotariu la Manchester United: „Nu am mințit, a fost o omisiune”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 21:12 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 21:50

Constantin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a dezvăluit în timpul emisiunii GSP Live discuția pe care a avut-o cu David Moyes, în vederea unui transfer al lui Dorin Rotariu din „Ștefan cel Mare” pe „Old Trafford”. 

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în 2014, când Dinamo a efectuat un cantonament de pregătire în Anglia. Formația englezească era pregătită de David Moyes atunci, care îi luase locul lui Sir Alex Ferguson pe banca „Diavolilor roșii”. Anghelache dezvăluie că Moyes era pregătit să ofere până la 8 milioane de euro pentru un eventual transfer. 

VIDEO Anghelache relatează povestea transferului ratat al lui Rotariu la Manchester United

„A fost o discuție în care eu am crezut întotdeauna. Am stat împreună la meci, în 2014, l-a văzut pe Rotariu și m-a întrebat «E al vostru?». Am uitat să-i spun că e în luat coproprietate cu Timișoara. Nu am mințit, a fost doar o omisiune. Mi-a spus așa: «E un jucător extraordinar! Ți-aș propune o afacere, dar nu știu cum o interpretezi. Am vrea să-l cumpărăm noi, să-l facem coproprietate. 

Să vă dăm o sumă acum și să o consolidăm după doi ani, el urmând să joace tot la Dinamo. Atunci să vă completăm până la suma de 8 milioane de euro sau dacă vreți să rămână tot în coproprietate». Eu am fost adeptul acestei idei. Discutând cu cine trebuia, mi s-a spus «Nu! Îl ia sau nu îl ia»”, a relatat Anghelache la GSP Live.

1.700.000 de euroeste cota de piață a lui Dorin Rotariu conform transfermarkt.com

Rotariu și-a început cariera de fotbalist la Poli Timișoara, iar în 2013 s-a transferat la Dinamo București, în schimbul sumei de 1,1 milioane de euro. Dar 50% din drepturile sale au rămas la Timișoara. „Câinii” l-au vândut în 2017, la Club Brugge, pentru 2,2 milioane.

De-a lungul carierei a mai evoluat la Mouscron, AZ Alkmaar și FC Astana. Iar în Kazahstan a obținut titlul de campion, singurul trofeu al carierei.

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Constantin Anghelache: „Dinamo '90 a fost peste Steaua '86”+ „Și eu am contribuit la finala din '86”

Un fost șef al lui Dinamo, mărturie TERIFIANTĂ: „30 de minute am fost mort, apoi am simțit o undă caldă în corp!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  20 Iunie 2020, 13:02

Este simplu...daca avea valoare de United cu siguranta ar fi ajuns acolo,sau la alta echipa de nivel United, deci Rotariu nu a ratat transferul la United pt ca are valoare de Astana...

nealiniatul
nealiniatul  •  20 Iunie 2020, 07:15

Astea sunt minciuni securisto comuniste, iar Anghelache este produsul tipic al unui sistem ticalos.

theprinciple
theprinciple  •  20 Iunie 2020, 00:03
Postat de n_au pe 19 Iunie 2020, 23:43

Ce abureli :))

faptul ca ati dat 1,1 milioane de euro pentru 50% din roatriu si ati incasat doar 2,2 milioane de euro pe rotariu facand afacerea pe zero nu este abureala,este crudul adevar. ce-i drept,ati dat 1,1 milioane pe rotariu si voi fiind niste hoti ati uitat sa dati 1,1 milioane de euro inapoi la timisioara,dar are ac de cojocul vostru instanta,banii aia ori ii dati ori intrati in faliment direct. p.s.:sa citeasca aia de la hotzelu galati acest paragraf si afla de ce au incasat zero euro de pe urma lui miron: indiferent pe ce suma pleaca rotariu,timisioara are asigurat cel putin 270 de mii de euro.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează