DIVERSE  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV Un fost șef al lui Dinamo, mărturie TERIFIANTĂ: „30 de minute am fost mort, apoi am simțit o undă caldă în corp!”

Constantin Anghelache a trecut prin momente cumplite
Constantin Anghelache a trecut prin momente cumplite

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 11:26 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 18:13

Invitat la GSP Live, Constantin Anghelache (74 de ani) - fostul conducător al lui Dinamo – a relatat în direct clipele terifiante prin care a trecut în urmă cu 13 ani. „Am intrat între două tiruri”.

Pe 13 februarie 2007, chiar de ziua lui, Anghelache a scăpat ca prin minune dintr-un accident extrem de grav. Fostul dinamovist a povestit la GSP Live momentul de cumpănă prin care a trecut, dar și împrejurările acelui accident. 

„Îmi pare bine că Dumnezeu m-a iertat și de acea dată, asta înseamnă că am făcut fapte bune. Eram membru al Comitetului Executiv al FRF. Am avut întâlniri cu cluburile din ligile inferioare, în județele respective, pe zone. Avusesem o întrevedere cu cluburile din sud, la Pitești, și ziua următoare trebuia să avem o întrevedere tot cu echipele din nord, la Hunedoara. Atunci aveam șofer, de atunci nu mai am. Am sărbătorit puțin ziua mea de naștere la Pitești, s-a băut și o bere, dar nu s-a exagerat” -Constantin Anghelache la GSP Live

VIDEO Anghelache explică cum s-a petrecut accidentul

Momentul accidentului: „Când aproape am ajuns la Hunedoara, nu știu ce i-a venit șoferului, că a vrut să depășească un tir, iar de pe contrasens venea alt tir, așa că am intrat între ele. O perioadă, 30 de minute, am fost mort. S-au întâmplat două fenomene. Am simțit că prin corp îmi trece o undă caldă, după care m-am trezit, mi-am dat airbag-ul de pe față și am ieșit pe marginea șoselei.

Erau doi tineri și au spus «Băi, aici era unu». «Eu am fost ăla». Am scăpat doar cu trei coaste ușor fracturate. Nici șoferul n-a pățit nimic, a mers la spital, dar eu am refuzat să merg, ca să nu îl bag în pușcărie. Nu știu ce a avut în cap, ne apropiam de barieră”.

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (7)
theprinciple  •  19 Iunie 2020, 00:58
Postat de pugliesi pe 18 Iunie 2020, 13:32

„Îmi pare bine că Dumnezeu m-a iertat și de acea dată, asta înseamnă că am făcut fapte bune". Aici m-am oprit din citit.

pai a facut fapte bune si daca nu era el,astazi vitanul barzesti nu era in pragul desfiintarii. de aia a supravietuit acel accdient urma sa faca dreptate in fotbbalul romanesc si sa puna umarul la desfiintarea lui vitan barzesti.

Iuliana Petre  •  18 Iunie 2020, 23:41

"Tentativa din culpa" , si individul asta cica a scris ceva carti la viata lui ...vai mama noastra !

creeperno  •  18 Iunie 2020, 22:45

Facui pe tine?

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1