FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-2

DINAMO - SEPSI 1-2 // VIDEO Dusan Uhrin: „Eu vreau să continui la Dinamo sută la sută, dar nu știu ce intenții au șefii”

Articol de , - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 23:32

Dusan Uhrin se află la a doua înfrângere consecutivă la Dinamo, 2-4 cu Hermannstadt și 1-2 cu Sepsi. 

Antrenorul ceh de 52 de ani spune că nu se gândește să plece din Ștefan cel Mare, unde mai are contract până în vară.

„Eu vreau să continui cu Dinamo, de ce mă tot întrebați dacă merg mai departe? S-a pus problema să plec?! Orice se poate întâmpla, da, dar eu sunt gata să continui în orice situație. Eu nu am zis că vreau să plec. Eu vreau sa fiu aici, la Dinamo, sută la sută. Dar depinde și de șefi... Nu stiu ce intenții au. Eu nu vorbesc de contracte, clauze, eu vreau să continui”, a spus Uhrin la conferință.

„Repetăm aceleași erori”

Tehnicianul a vorbit și despre meciul cu Sepsi și situația de la echipă: „Am jucat foarte bine în partea a doua, trebuia să primim acel penalty. Arbitrul trebuie să-și facă un control la ochi. Are probleme mari cu vederea. Eu nu cred că e de la ceață, dar dacă e așa nu ar trebui să fie pe teren! A fost un arbitraj de liga a treia.

Nu știu ce șanse sunt pentru play-off, oricum mai proaste decât înaintea acestui meci. A fost o zi slabă a noastră, toate au mers aiurea. Nu știu dacă va fi un război intern la Dinamo, mă feresc de astfel de discuții. Eu sper să se rezolve situația. Sunt mereu optimist, dar facem greșeli uriașe, sunt mari probleme mentale, repetăm aceleași erori”.

VEZI ȘI:
 

DINAMO - SEPSI 1-2 // Atenție la ceață, arbitraj și Karanovici! „Câinii” se îndepărtează iar de play-off » Cum arată clasamentul
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
394966434424757
Mihai Dinu  •  16 Decembrie 2019, 15:12

Eu unul ca dinamovist de o viata vreau sa continui la Dinamo ca ceea ce faci, faci bine!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Decembrie 2019, 16:47

uhrin trebuie sa paraseasca dinamo in frunte cu balanescu , prunea , danciulescu , nistor , i.filip ... !!!

10157278821900149
Ioan Ninel Serbu  •  14 Decembrie 2019, 14:56

„Eu vreau să continui la Dinamo sută la sută, dar nu știu ce intenții au șefii”......sefii nu vor sa continue la Dinamo :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează