FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-3

DINAMO - SEPSI 1-3. Leo Grozavu, după ce i-a surclasat pe „câini”: „Am profitat de problemele lor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 19:11 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 20:35

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a comentat victoria clară a echipei sale în „Ștefan cel Mare”,  3-1 cu Dinamo.

Citește AICI cronica meciului Dinamo - Sepsi 1-3

„Mă bucur pentru victorie, pentru băieți, toată lumea ne cânta prohodul. Dar noi am jucat bine și înainte. De exemplu, am primit două goluri cu Voluntari după ce am dominat 60 la sută din partidă.

Am demonstrat că nu suntem o echipă îngenuncheată. Am profitat de problemele lor. Îmi pare rău pentru faptul că am consumat foarte multă energie, trebuia să jucăm ieri, nu astăzi. E bine că până la urmă am reușit să câștigăm. Sunt trei puncte foarte importante pentru moralul nostru”, a spus Grozavu la Telekom Sport.

GALERIE FOTO SPECTACULOASĂ DE LA DINAMO - SEPSI 1-3

+43 FOTO

Dinamo - Sepsi 1-3 / Leo Grozavu: "Văd că toată lumea ne cântă Prohodul. Am demonstrat că nu suntem o echipă îngenuncheată"

Clasamentul din play-out-ul Ligii 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Răzbunarea lui Mircea Rednic: antrenorul i-a plătit-o omului care „l-a îngropat”

Grădinița FCSB: Bogdan Vintilă aruncă azi în luptă primul fotbalist născut în 2003 din istoria Ligii 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dd.x
dd.x  •  22 Iunie 2020, 18:46

muuuult mai bun decat sluga Mihalcea ....

1one
1one  •  22 Iunie 2020, 09:44

ai profitat *** lui coltescu. dupa ce a refuzat un penalty clar ca lumina zilei la sorescu, unde adversarul pur si simplu il impinge in careu fara avand nici o treaba cu mingea vii si dai penaltyul ala vazut doar de el pe contraatac. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  21 Iunie 2020, 22:42

Daca jucam ieri luam 6

Vezi toate comentariile (6)
Comentează