FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - POLI IAȘI 1-0

VOLUNTARI - POLI IAȘI 1-0. Răzbunarea lui Mircea Rednic: antrenorul i-a plătit-o omului care „l-a îngropat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 17:50 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 19:16

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, nu l-a inclus nici măcar în lot pe goalkeeper-ul Ștefan Târnovanu (20) pentru meciul cu Voluntari (0-1), semn că nu l-a putut ierta pe fotbalistul care a comis-o decisiv cu Clinceni.

Etapa precedentă, după meciul pierdut de moldoveni cu Academica Clinceni (0-1), Rednic a taxat gafa lui Târnovanu, însă nu doar prin declarațiile de la finalul jocului. Acum, tânărul portar a fost lăsat în afara lotului pentru duelul de la Voluntari!

Decizia lui Rednic nu a avut vreun efect pozitiv pentru echipă. Poli Iași a pierdut al treilea meci consecutiv din play-out și rămâne ultima în play-out-ul Ligii 1 (15 puncte). Denis Rusu a apărat poarta formației din Copou.

Declarațiile lui Mircea Rednic despre Ștefan Târnovanu din urmă cu 3 zile:

„Nu i-am spus nimic de gafă lui Târnovanu. Trebuie să înțeleagă că dacă nu joacă la noi, n-are nicio șansă în altă parte. Are calități, dar cea mai mare calitate la un jucător tânăr e modestia. Dacă pentru el cea mai mare performanță e că a semnat cu Steaua, o să aibă mult de pierdut”

VIDEO Mircea Rednic: „Au fost 3 meciuri bune de-ale noastre în care n-am reușit să luăm niciun punct"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mircea Rednic se simte dezavantajat: „Jucăm împotriva arbitrilor și a climei!”

Arlauskis pleacă de la CFR Cluj! Portarul s-a înțeles cu noua echipă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  22 Iunie 2020, 08:32

Iata ca Iasul devine o candidata sigura la retrogradare daca si numai daca nu se vor petrece modificari cu Liga I...

nealiniatul
nealiniatul  •  22 Iunie 2020, 06:37

Ca antrenor, Strambul nu e rau de loc. Problema lui este ca se crede mare fauritor de echipe si se apuca sa schimbe tot lotul de jucatori. Asta , combinata cu duplicitatea lui ca individ, duce la dezastru. Peste tot pe unde a fost, a avut ceva rezultate la inceput, iar apoi s-a ales praful. Realist vorbind, nu este mare lucru sa antrenezi o echipa facuta de altii. Sa pui impreuna un lot competitiv , este in schimb mare lucru. Din pacate , foarte putini antrenori stiu sa construiasca o echipa.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Iunie 2020, 20:06

Singura problema la Iasi e STRAMBUL !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează