FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - SEPSI. „Câinii”, înaintea unui meci vital pentru „Nuevo Dinamo” și pentru Cosmin Contra

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 08:46 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 09:31

Îngrijorați de întârzierea banilor și de lipsa rezultatelor, ”câinii” au un meci vital mâine pentru „Nuevo Dinamo” și pentru Contra, împotriva lui Sepsi OSK, de la 21:45. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

„Nuevo Dinamo” este în aer. De la antrenor la directori, jucători și suporteri, toți așteaptă cu sufletul la gură să se trimită bani dinspre Pablo Cortacero, aflat în Spania, întrucât cei 230.000 de euro din drepturile TV s-au epuizat. Și sunt datorii urgente, de jumătate de milion de euro, ce trebuie achitate.

Situația sportivă este deplorabilă, trei înfrângeri la rând, echipa e pe antepenultimul loc, pe fondul crizei unii fani i-au cerut demisia lui Cosmin Contra, chiar și "Guriță" este îngrijorat. Meciul de mâine de la Sfântu Gheorghe, cu una dintre formațiile în formă ale startului, este vital pentru proiect. Și-așa "câinii" au ajuns să trăiască de pe o săptămâna pe alta. Statistica nu oferă prea mari speranțe.

  • Dinamo a avut doar 4 victorii în deplasare în campionatul trecut: cu Sepsi (1-0), cu Clinceni (3-1), cu Voluntari (2-1) și cu Gaz Metan (3-1). În rest, 10 eșecuri și două remize.
  • Ultimele două confruntări directe dintre Dinamo și Sepsi au fost adjudecate de covăsneni, chiar în Ștefan cel Mare, dar gazdele au acuzat arbitrajul. Ardelenii au învins cu 2-1 și cu 3-1. La Sfântu Gheorghe, în ultima partidă directă, au învins roș-albii, 1-0.
  • 3 meciuri din 6 cu Contra antrenor au fost fără gol marcat!

Cinci idei de la Contra:

Antrenorul întotdeauna riscă, el e primul care răspunde. Nu mă gândesc la postul meu, ci la următorul meci. Echipa joacă bine, dar pierde. Până acum, la echipele la care am fost eu, echipa juca bine şi câştiga. Încercăm să asamblăm cei 14 jucători nou-veniţi. Mai ales că unii au sosit după o perioadă lungă de pauză.

Nu au fost pregătiţi nici cei pe care i-am găsit la echipă. Din cauza problemelor pe care le-au avut spre sfârşitul campionatului trecut, cu perioada de stat în carantină 14 zile, nu au putut să facă o pregătire de vară. Au stat acasă şi s-au antrenat apoi puțin, după care au început campionatul.

După primele 7 meciuri avem o singură victorie, iar pe mine nu mă încălzeşte că mai sunt multe înainte. Eu vreau să fim în primele două echipe din România.

Nu poţi să aduci jucători dintr-un campionat, fie el şi spaniol, și să le ceri în 10 zile rezultate.

Etapa 8 // Match preview Sepsi - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

De ce se teme Bergodi înainte de Craiova-Clinceni » Cifrele nu arată o diferență clară între cele 2 echipe

Viitorul e Gigi! FCSB are o medie de vârstă a lotului mai mică decât cea a clubului de la Ovidiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  23 Octombrie 2020, 13:03

unde vedeti voi vital? De ce e vital? Nu e absolut nimic vital aici. Va fi inca un macel pt Dinamo (a se citi infringere fara drept de apel). S-a terminat cu Dinamo. Mai bine nu se prezinta cu Sepsi. Oricum in citeva zile s-a terminat cu Dinamo. Pina aici a fost

new.orleans.saints
new.orleans.saints  •  23 Octombrie 2020, 09:49
Postat de valiomanid pe 23 Octombrie 2020, 09:42

Ce ne place sa ne jucam cu anumite cuvinte..Vital ? Ce se intampla daca face egal sau pierde Dinamo, mor toti, moare si proiectul ?

Nu. Se bucura gigi si radu petrescu! *** vor ciocni un pahar. De fericire ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează