FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo chiar nu mai sperie pe nimeni: „În ce hal sunt! Venim să îi batem fără milă”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2022 18:24 / Actualizat joi, 17 martie 2022 18:38

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe sunt adversare în runda secundă a play-out-ului Ligii 1, duminică, de la ora 16:00. Covăsnenii deplâng soarta roș-albilor, însă anunță că nu vor face nicio concesie.

Dinamo trage din greu să-și revină, fiind împotmolită în zona retrogradării de luni bune. Șansele de a urca rapid în clasament sunt mici, mai ales că duminică se va duela cu Sepsi, adversarul din Sf. Gheorghe provocând migrene "câinilor" din mai multe motive:

Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente
DINAMO
Banii vorbesc » Cu cine ține Dinamo la titlu: ar încasa bonusuri consistente
  • Roș-albii au pierdut ambele confruntări din sezonul regulat, golaveraj general 2-7!
  • Bucureștenii au 5 eșecuri și o remiză în ultimele 6 "directe". Ultima victorie datează din 2 septembrie 2019, în deplasare, gol Daniel Popa (83). Antrenor era tot Uhrin, la primul mandat
  • Palmaresul general e de partea ardelenilor: 6 succese, 3 remize, 4 eșecuri.

Sepsi nu are milă de Dinamo

Dinamoviștii au fost ultima oară în play-off în ediția 2016-2017, când au terminat pe locul 3 și au fost în lupta pentru titlu la un moment dat. 

Sepsi a promovat în vara 2017, a urcat ca prestigiu, a prins de două ori play-off-ul, a jucat și în cupele europene, a bifat și finala Cupei României, iar acum vrea din nou să ajungă în ultimul act, fiind în semifinalele competiției. Jucătorii lui Bergodi, care și el este un adversar ce a dat mereu frisoane "câinilor", afirmă că nu concep decât victoria duminică după-amiază.

Dimitrov: „În ce hal sunt!”

„Sepsi are obiective ferme, vrem să ajungem din nou în Europa. Avem condiții bune, echipă tare, trebuia să fim în play-off. Chiar îmi pare rău de Dinamo, pentru că are o istorie mare. Dar să fii în halul ăsta! E dezastruos nu doar pentru Dinamo, ci și pentru fotbalul românesc. 

Nu are stadion, bază, am înțeles că nici autocar... Eu sunt de 7 ani în România, poate că echipele de tradiție ar trebui susținute și de oficialitățile locale, atunci când ai puține cluburi de acest gen. Zic și eu, nu știu. Noi s-o lăsăm mai moale?! Nu, niciodată! Ultimele meciuri știu că i-am bătut mereu pe «câini», oriunde am jucat. Obiectivul nostru e clar, nu există milă!", a explicat fundașul bulgar Radoslav Dimitrov pentru Gazeta Sporturilor.

„Venim la București pentru victorie, avem obiectiv să terminăm pe locul 7 și să jucăm pentru un loc în Conference League. Avem încredere în noi și vrem să răzbunăm ceea ce a fost în sezonul regulat", a comentat mijlocașul croat Adnan Aganovic.

„Suntem concentrați, am adunat mai multe victorii, este obligatoriu să continuăm pe această linie. Ne gândim doar la victorie", a punctat și atacantul olandez Kevin Luckassen. 

3 victorii consecutiveare Sepsi: cu Dinamo (3-1), FCU Craiova (2-1) și Mioveni (3-1)

Am început campionatul cu prea multe remize și am pierdut aiurea multe puncte. În mod normal, ar fi trebuit să defilăm, nu să fim în play-out. Oamenii investesc la Sepsi, totul este la nivel occidental, trebuie să facem totul ca să terminăm pe primul loc în play-out
- Radoslav Dimitrov, fundaș Sepsi

VIDEO Adio, Liga 1! Clubul nu mai poate primi licența pentru sezonul viitor » Dinamo, sigură de locul de baraj!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, zero puncte în play-out?! „Pierd toate meciurile!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
je__
je__  •  20 Martie 2022, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1948forever
1948forever  •  18 Martie 2022, 11:50

Ati batut fc lotus coafor in ultimii ani. Ce vise are asta, sa baalta pe dinamo care e in liga a 4a

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Martie 2022, 08:19

Nu ar fi mai bine sa nu retrogradeze Dinamo? De cine se va mai rade dupa aceia? Ce se va mai scrie si povesti prin mass-media?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close