FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-3

Flavius Stoican rămâne optimist și după înfrângerea cu Sepsi: „Campionatul începe în play-out pentru noi”

Flavius Stoican
Foto: Imago +14   FOTO
Flavius Stoican Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 20:45 / Actualizat marti, 01 martie 2022 20:59

Dinamo - Sepsi 1-3. Flavius Stoican, antrenorul alb-roșiilor, a analizat înfrângerea echipei sale.

„Am început destul de rău jocul. În primele minute am făcut acea greșeală, am plecat de la 0-1, iar apoi am dominat cu situații, ocazii, am lovit bara de trei ori. Am intrat cu 1-1 la pauză. În a doua repriză am vrut să fac o modificare, să îl bag pe Cosmin Matei, dar chiar înainte de a intra în teren, a zis că încă îl ține și nu e 100%. Apoi, la fel cu Răuță. Riscam să îi pierdem pe o perioadă mai lungă. 

A doua repriză a fost echilibrată. Am luat gol din corner, nu am avut foarte multe ocazii. A fost o luptă. Am încercat să revenim, dar pe final ne-au surprins pe contraatac și am primit și golul trei. Trebuie să găsim soluții și cred că le vom găsi indiferent de situație. Chiar dacă azi am pierdut, nu am ce să le reproșez jucătorilor. 

Au încercat, au alergat, au fost momente foarte bune. Golurile au fost din cauza neatenției. Am tratat fazele superficial și a fost greu. Se vede când nu îl avem pe Ivanovski în față, pe Jovanovic în linia de fund, Matei, Răuță, acum și Patriche. Sper să se refacă mai repede decât arată probleele lor medical”, a declarat Flavius Stoican potrivit digisport.

Flavius Stoican: „Campionatul începe în play-out pentru noi”

Tehnicianul lui Dinamo nu ia în calcul criticile din partea fanilor și rămâne în continuare încrezător că va reuși să salveze echipa de la retrogradare.

„Vreau să rămânem echilibrați. Cosmin Matei a zis că, dacă e nevoie, joacă și într-un picior. Trebuie să rămânem echilibrați. Campionatul începe în play-out pentru noi. Trebuie să găsim soluții și la meciul cu CFR Cluj. Fiecare dintre ei își dorește enorm. Știu cum se antrenează, cât își doresc, suntem o echipă iubită. 

Presiunea este pe umerii lor. Ei vor salva Dinamo, alături de noi, staff-ul, plus galeria. Sunt încrezător. Suporterii sunt dezamăgiți. Începusem să avem rezultate pozitive, dar meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Am încercat să îi odihnesc pe jucătorii tineri. Am luat goluri prea ușor, după o primă repriză bună. 

Liniște ai atunci când ai rezultate. Până atunci trebuie să rămâi conectat, nu trebuie să te doboare o vorbă, un reproș, o discuție. Știu în continuare de ce am venit la această echipă. Am venit să ajut la salvarea clubului și nu mă adie orice critică. Iau ce e bun și le transmit asta și jucătorilor”, a adăugat tehnicianul „câinilor”.

Filip a făcut o partidă bună, a avut momente bune, a urcat în atac, a deposedat. Poate și mai mult. E primul său meci din acest an și vreau să crească de la meci la meci. Nu e ușor pentru el, dar sunt mulțumit de ce am văzut la Steliano.
-Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Sepsi

Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare. Înger și demon.
+10 FOTO

Cum stau Dinamo și Sepsi în clasament

Citește mai multe știri despre Dinamo - Sepsi:

Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”

Patriche s-a jucat singur :) Prestație de CNN în Dinamo - Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Martie 2022, 10:44
Postat de popescu222 pe 02 Martie 2022, 03:20

La Chiajna Niculescu e dat afara la primul esec mai sever, dupa o perioada excelenta. La noi nu sunt probleme ca o luam mereu pe coaja, Stoican e multumit de baieti, ca "au alergat", iar postul lui e sigur, ca doar pentru noi "campionatul incepe in playout". Dupa prima infrangere, care foarte probabil va fi in primul meci din playout, ce o sa zica? "Pentru noi campionatul incepe la meciul de baraj"? N-am nimic cu Stoican, pare un baiat decent, dar peste tot in lume, in orice domeniu competitiv, iti pastrezi jobul daca faci performanta. Azi, nu maine.

A schimba antrenorul de la o etapa la alta e clar ca vrei sa te autodistrugi!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Martie 2022, 10:40
Postat de trake pe 02 Martie 2022, 07:45

Domnule Burleanu! Mai depunctați vă rugăm frumos vreo 2 echipe să stea și Stoican relaxat. Sunteți o rușine de echipă fără demnitate. De 2 ani stați la mână întinsă. Eu aș face o singură ligă cu 40 de echipe din care să nu retrogradeze nimeni. Așa poate va rămâne și această "minunată" echipă în prima ligă.

Nu Dinamo a adus pandemia, nu Dinamo a cerut L1 cu 16 echipe, nu Dinamo a cerut depunctarea GMM! Numai dusmanii arunca asta pe piata! De fapt nu dusmanii, ci cei care se tem de revenirea lui Dinamo! Iar tu, in nestiinta si rautatea ta, ce ai vrea? Sa mearga Dinamo la Liga si se se roage sa-i dezafilieze sau sa-i retrogradeze inainte de terminarea meciurilor?? Mintos mai esti, dar mi se pare ca esti mai mult speriat!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  02 Martie 2022, 09:17

k d obicei echipa precum si schimbarile a u fost ale lui muresan . rolul lui stoican la dinamo este d a antrena si a se balbai la interviuri . muresan nu a putut face asa ceva cu rednic asa k ia dat viteza . la fel d vinovat este si administratorul judiciar .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează