FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

EXCLUSIV Pe cine nu se poate baza Zeljko Kopic la debutul în România » Încep problemele pentru croat

Kopic a condus azi primul antrenament la Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP) +13   FOTO
Kopic a condus azi primul antrenament la Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 11:24 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 13:24

Croatul Zeljko Kopic își începe misiunea de a salva Dinamo luni seară cu Sepsi, în deplasare. Nu se va putea baza pe Bena (suspendat) și Neluț Roșu (accidentat)

Dinamo s-a orientat spre croatul Zeljko Kopic, 46 de ani, care a preluat ”haita”, aflată pe penultimul loc în clasament, și are misiunea de a salva formația de la retrogradare. Noul tehnician al ”câinilor” nu va avea de așteptat prea mult până la ora debutului.

Luni seară, de la ora 20:00, va da piept cu Sepsi, în deplasare, la Sfântu Gheorghe, covăsnenii schimbând și ei antrenorul principal, în locul lui Liviu Ciobotariu sosind germanul Bernd Storck.

GALERIE FOTO. Zeljko Kopic a condus azi primul antrenament la Dinamo

+9 FOTO

După ce vineri seară a făcut cunoștință cu membrii staff-ului tehnic, Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, Kopic va aduce cu sine un preparator fizic, pe Aleksa Boskovic, așa cum GSP.ro a informat de la bun început. Astăzi, sâmbătă, 2 decembrie, croatul și-a cunoscut elevii la Săftica și a efectuat prima ședință de pregătire.

Zeljko Kopic nu se poate baza la debut pe Bena (suspendat) și Neluț Roșu (accidentat)

În perspectiva debutului, noul antrenor se confruntă cu două probleme de lot. Fotbaliști ce nu pot intra în planurile staff-ului tehnic pentru confruntarea cu Sepsi. Conform informațiilor GSP, în afara lui Quentin Bena, suspendat pentru cumul de cartonașe, nici mijlocașul central Neluț Roșu nu poate evolua la Sfântu Gheorghe.

Românul are o problemă la gambă, ar putea fi vorba de o ruptură, astfel că 2023 pare a se fi încheiat pentru jucătorul de 30 de ani.

E greu de spus dacă vom obține puncte la meciul cu Sepsi, trebuie să văd care este situația la echipă. Mă aștept totuși ca jucătorii să dea totul pe teren. Cel mai important lucru din acest moment e să fiu puternic din punct de vedere mental, pentru a vedea cum pot schimba lucrurile
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Va reuși Zeljko Kopic să o salveze pe Dinamo de la retrogradare?

DA
NU

Francezul Bena, singurul jucător care a asistat la conferința de adio a lui Ovidiu Burcă

În a doua parte a conferinței de adio a lui Ovidiu Burcă, în urmă cu trei zile, în ușa sălii și-a făcut apariția francezul Quentin Bena, 25 de ani, care a privit timp de câteva minute spre fostul său antrenor, ascultându-i discursul, după care s-a retras.

El este, de altfel, singurul jucător care a publicat ceva pe rețelele de socializare după plecarea lui Burcă. Fotbalistul a repostat ieri un video de pe o pagina a fanilor dinamoviști, de la promovarea în Liga 1.

15meciuri a adunat Bena cu Dinamo în acest sezon, având în total 37 de partide în alb-roșu, un gol și două assist-uri

Citește și alte știri:

Vrea răzbunare! Mesajul prin care Zeljko Kopic i-a cucerit pe secunzii români de la prima întâlnire
DINAMO
Vrea răzbunare! Mesajul prin care Zeljko Kopic i-a cucerit pe secunzii români de la prima întâlnire
Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo » Indirectă pentru Burcă? „Voi ajuta cel mai mare club al României să-și recapete ADN-ul”
DINAMO
Zeljko Kopic, prezentat oficial la Dinamo » Indirectă pentru Burcă? „Voi ajuta cel mai mare club al României să-și recapete ADN-ul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  03 Decembrie 2023, 07:42

Are noroc ca nu-i are pe Bena si Rosu, poate asa reuseste si el un rezultat bun la debut. Nu mai are cine sa greseasca decisiv si sa piarda toate mingile. Daca luam 7 puncte din cele 4 meciuri ramase anul asta, eu unul incep sa sper ca ne salvam. Foarte greu totusi, Burca a plecat mult prea tarziu, si mai are si tupeul sa spuna ca noului antrenor ii va fi usor la cum a lasat el echipa. Astept cu mare interes meciul cu Sepsi, desi nu va fi edificator pentru calitatile noului antrenor.

calugarul.avacum.de.la.varatec
calugarul.avacum.de.la.varatec  •  02 Decembrie 2023, 18:30

O sa-i fie greu. ... Se va lovi de la inceput de mafia arbitrajului din Romania! Sa-l vedem atunci ce va face....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează