FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

DINAMO - SEPSI. Reacția PCH: „România - Ungaria 1-3. Eșecul unei națiuni”

Dinamo a fost învinsă categoric de Sepsi, scor 1-3 // foto: Raed Krishan +47   FOTO
Dinamo a fost învinsă categoric de Sepsi, scor 1-3 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 20:59 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 21:05

Fanii lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan au comentat înfrângerea favoriților din meciul cu Sepsi, scor 1-3.

Într-o postare pe pagina de Facebook, dinamoviștii scriu că în același timp cu Dinamo, a pierdut și România. În fața Ungariei.

„România - Ungaria 1-3. Ceea ce am văzut nu este numai o înfrângere a lui Dinamo, ci a unei națiuni, care pierde la ea acasă meciul cu unul din simbolurile altei națiuni. Ai noștri, plătiți din banii strânși de românii din toate județele țării și de românii plecați în pribegie prin diaspora”, au scris „câinii”.

Motivele înfrângerii lui Dinamo

„Câinii” au invocat două motive pentru neputința favoriților împotriva covăsnenilor.

În primul rând, susținerea financiară de care dispune Sepsi din partea guvernului maghiar. „Ai lor, susținuți cu 3 milioane de euro care vin din partea Guvernului de la Budapesta și sume importante care vin de la sponsorii maghiari OTB Bank și Magyar Olaj (MOL). 

La noi nu se poate face stadion pentru că la Dinamo s-a lucrat românește de câteva decenii. La noi nu pot interveni administrațiile locale, deși contribuim și noi la bugetul local”.

Apoi, situația prin care au trecut „câinii” ca urmare a depistării pozitive cu COVID-19 a magazinerului echipei. Dinamoviștii acuză situația cu „testul fals”, care i-a privat de o săptămână de antrenament de favoriți.

„La noi în Capitală ne putem păcăli cu un TEST FALS de Covid-19, pentru a sta o săptămână fără antrenament. La noi în București se rupe aparatul care trebuie să dea rezultatele testelor și mai stăm o zi pe canapea. La Sf Gheorghe nu s-ar fi întâmplat asta”, scriu cei din PCH.

Dinamoviștii acuză „arbitrajul românesc”

Fanii dinamoviști nu au trecut peste arbitrajul lui Sebastian Colțescu, pe care îl acuză că a „fluierat” eronat un penalty împotriva lui Dinamo, la intervenția lui Puljic din finalul partidei.

„La 1-3 e mare nesimțire să mai spui ceva despre arbitraj. Dar la fel de mare e nesimțirea celui care îl vede pe Sorescu îmbrâncit cu toată forța ambelor brațe, dar închide ochii. 

Apoi, dictează penaly împotriva noastră, deși se vede de pe Spitalul de Urgență că Puljic lovește mingea și o trimite în direcția opusă, în corner. Arbitraj ROMÂNESC. Îndrăznesc să cred că Istvan Kovacs nu ar fi făcut nedreptațile astea”, spun dinamoviștii.

ROMÂNIA - Ungaria 1-3 Am jucat slab. Am început groaznic și am continuat haotic. Dar nu acesta este motivul pentru...

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 21 iunie 2020

Dinamo - Sepsi 1-3

+43 FOTO

VIDEO. DDB a înconjurat stadionul » Imaginile surprinse de reporterii GSP în „Ștefan cel Mare”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Sepsi: 

Adrian Mihalcea a găsit principala cauză a eșecului: „S-a văzut încă de la început”

NOTE GSP: 2, cea mai mică notă primită în șocul din „Ștefan cel Mare” + cine a luat singurul 9

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
lydia
lydia  •  23 Iunie 2020, 23:46

Esecul unei natiuni! Existența târâtoare a gigistilor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tequlix
tequlix  •  22 Iunie 2020, 16:03
Postat de antalmihai pe 21 Iunie 2020, 22:11

cind a retrogradat Craiova, sau cind sa desfiintat, nu sa intimplat nimic.... ne ati furat, in fiecare clipa de pe pamint, toti jucatorii... TOT...ce exista Va doresc, sa aveti parte de minim la fel, iar noi, cu siguranta,macar nu am facut magariile facute de voi , de alde netoiu lua ra l gaia in curind, si altii ...Dinamo in liga 2 - FOARTE MERITAT! VA MERITATI SOARTA!!!

Amice, esti idi.0tt vorba lui Caragiale, pai jucatorii aia au plecat cumva amenintati ??? Cu pistolu la tampla ??? Au vrut sa fuga de saracie, ca voi doar praz le serveati in meniu, una e sa zici Craiova, un oras plin de dejectii si de taranistiiii, si alta e sa zici capitala, sa fie mandri ca au jucat in centru capitalei !!!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Iunie 2020, 11:14

Trebuie sa recunoastem ca nu avem echipa de prima liga. Motivele sunt multe si le cunoastem cu toti. Nu trebuie sa gasim fel si fel de argumente care mai care mai puerile. Echipe mari ale acestei planete au cazut in ligile inferioare ale tarilor lor si s-au ridicat dupa o vreme. Altele inca nu dar asta nu este o rusine. Poate ca este mai bine asa si poate ca era si mai bine ca acest lucru sa se fi intamplat mai de mult. Bafta!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează