FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

DINAMO - SEPSI 1-3. Adrian Mihalcea a găsit principala cauză a eșecului: „S-a văzut încă de la început”

Adrian Mihalcea, în timpul Dinamo - Sepsi 1-3 +47   FOTO
Adrian Mihalcea, în timpul Dinamo - Sepsi 1-3

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 19:37 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 20:48

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat înfrângerea rușinoasă cu Sepsi, scor 1-3.

Antrenorul pune prestația slabă în special pe seama lipsei pregătirii fizice a fotbaliștilor săi, care s-au văzut nevoiți să stea în izolare o săptămână după ce magazinerul echipei a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

„Este o înfrângere dureroasă, ne bazam mult pe începutul de campionat, dar am suferit enorm fizic, s-a văzut încă din debut. Am reușit pe finalul primei reprize să intrăm în joc, după care nu am văzut diferența dintre o echipă în 10 și una în 11. 

Am părut o echipă dezorganizată. Știam că ne va aștepta un meci greu, ei au avut un plus față de noi din acest punct de vedere, al pregătirii fizice”, a spus Mihalcea la finalul meciului, pentru Look Sport.

Adi Mihalcea: „Nu dezarmăm, a fost prima partidă”

Antrenorul „câinilor” a îndemnat la calm, pentru dinamoviști urmând meciul de Cupă cu marea rivală, FCSB. Mihalcea speră că probleme fizice vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil.

„Am declarat că vrem să jucăm finala Cupei, este un obiectiv al nostru, mergem și pe frontul acesta. Nu ne gândim să sacrificăm Cupa pentru ceea ce va urma în campionat. 

Vom merge pe ambele fronturi. Băieții au conștientizat că dacă vor juca așa cum au făcut-o astăzi, vom avea de suferit”, a declarat antrenorul, care mai spune că „nu trebuie să dezarmăm, să cădem în latura în care să ne fie frică să jucăm”.

Mihalcea: „Jucătorii, dezamăgiți”

„Jucătorii sunt dezamăgiți, obosiți, supărați că nu am scos un rezultat bun, dar vom încerca împreună să trecem peste aceste momente. Dacă legăm victorii, putem ieși din această zonă a clasamentului. Meciurile viitoare vom încerca să jucăm mai consistent”, a spus antrenorul dinamoviștilor.

„Penalty-urile se ratează. Nu e vina lui Perovic că nu a dat gol. Am avut și alte ocazii, am putut la un moment dat să echilibrăm jocul. Nu e vorba doar de o ratare, ci despre ansamblul meciului” - Adi Mihalcea, antrenor Dinamo

Dinamo - Sepsi 1-3

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB - Gaz Metan, liveTEXT de la 20:00 » Echipele de start

DINAMO - SEPSI. VIDEO+FOTO Două cadouri de la Colțescu pentru „câini”: ce au arătat reluările TV ale penalty-ului

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  22 Iunie 2020, 08:18

Mihalcea Adrian, este greu ca intr-un meci de fotbal sa nu joci fotbal. De acolo trebuie inceput.

ray51
ray51  •  22 Iunie 2020, 08:17

Mihalcea Adrian, este greu ca intr-un meci de fotbal sa nu joci fotbal. De acolo trebuie inceput.

10206840810356779
Mihai Enache  •  21 Iunie 2020, 23:29

Ce sa zi a si el?Sa recunoasca ca nu e antrenor?......E pușcărie nu are nici o treaba

Vezi toate comentariile (10)
Comentează