FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, GSP TV, ORA 20:30 ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO,

Dinamo şi-a cerut scuze FRF pentru atacurile în cazul Ilie Iordache!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Dinamo şi-a cerut scuze Federaţiei Române de Fotbal, printr-o scrisoare trimisă preşedintelui Mircea Sandu, pentru declaraţiile făcute în cazul Ilie Iordache, a anunţat joi site-ul oficial al FRF.

"În calitatea mea de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Dinamo 1948 SA, vă asigurăm şi pe această cale de întreaga noastră consideraţie, ştiind că este de notorietate publică poziţia dumneavoastră, în spiritul Statutului şi Regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal, de a vă abţine de la orice imixtiune în activitatea Comisiilor federaţiei.

Ca atare, vă rugăm să primiţi toate scuzele de rigoare", se arată în scrisoarea trimisă FRF, care poartă semnătura preşedintelui CA al lui Dinamo, Nicolae Badea.

Acţionarii dinamovişti Vasile Turcu şi Cristian Borcea au insinuat că preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, este protejat de FRF în litigiul fotbalistului Ilie Iordache.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  27 Februarie 2009, 05:41

Nu stiu de ce dar astia de la dinamo tot MINCINOSI ii vad.

 •  26 Februarie 2009, 18:26

"nicolae" ceausescu .... AU GLUMIT BAI BAIATULE ... iti aduci aminte cine mai e glumet prin liga 1 si nu pateste nimic ? :) asa ca nu mai cere tu depunctarea !! dute si trage un pui de somn!

 •  26 Februarie 2009, 18:03

oricum se vede ca de cand craiova si arges nu mai dau jucatori la steaua si la dinamo, s au dus pe *** la vale, nu mai fac 2 bani, steaua a cumparat si a scapat repede de straini ca oricum sunt degeaba, dinamo, a luat si ea, dar nu au fost buni, ehe ce timpuri minunate erau pt ei cand aveau pepiniera la craiova si argesm dar acum gata, sa inchis robinetu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează