FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi-a mai luat un consumator de clasă » Rareş Soporan e şef la băutură

Rares Soporan, Soporan, Dinamo
Rares Soporan, Soporan, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Rareş Soporan este recomandat de cei cu care a lucrat drept un jucător-problemă. "Trage la măsea ca dentistu'!" a spus unul dintre apropiaţii săi.

Unul dintre nou-veniţii cerţi în Ştefan cel Mare este Rareş Soporan. Fotbalistul de 26 de ani poate evolua şi fundaş central, şi mijlocaş defensiv, a fost cumpărat de Gică Hagi în 2006, pe cînd antrena Poli Timişoara, pentru suma de 500.000 de euro, dar niciodată n-a rupt gura tîrgului ca fotbalist.

În schimb, cei care îl cunosc îl recomandă drept un fotbalist căruia îi plac cluburile şi băutura! În ton cu portretul-robot al jucătorului care se pliază bine pe stilul Dinamo, avînd în vedere că, numai în ultimii ani, Tamaş, N'Doye, Adrian Cristea, Daminuţă, Simao şi Pulhac au ţinut paginile revistelor de scandal cu aventurile lor extrasportive.

A povestit unul dintre apropiaţii jucătorilor, care a lucrat în trecut cu Soporan: "E ceva de capul lui ca fotbalist, dar îl trag în jos cluburile şi alcoolul. Tamaş e copil mic pe lîngă Soporan la băutură! Ultimul bea mai mult şi e mai rezistent. E şef la acest capitol". Un altul a completat: "Trage bine la măsea! Poate la Dinamo se va mai linişti, fiindcă e ultima şansă a carierei. Şi-a pierdut tinereţea pe drum, a dat cu piciorul fotbalului pînă acum".

Şi acţionarii au aflat din timp de istoricul apărătorului care n-a impresionat cu nimic pînă la această vîrstă, dar Ioan Andone a promis că va scoate un fotbalist din el. Tehnicianul chiar i-ar fi spus, la prima întrevedere: "Prima dată cînd îmi vii duhnind a alcool sau faci probleme, zbori de la echipă!".

3.000 de euro va fi salariul lunar al lui Soporan în Ştefan cel Mare

20 de meciuri a jucat fotbalistul în ultimii doi la U Cluj

Conflict cu fanii
Suporterii lui U Cluj, exasperaţi de viaţa extrasportivă a lui Soporan, au fost la un pas să-i aplice acestuia o corecţie fizică. Unul dintre foştii săi colegi din Ardeal a povestit cum fundaşul a fost surprins de multe ori în cluburi, deşi Universitatea trecea printr-o perioadă nefastă. "S-au întîlnit cu el într-un bar şi totul era să degenereze dacă nu erau bodyguarzii", a povestit unul dintre jucători.

"Zice că e ca Heinze, sperăm să fie aşa"
Argentinianul Juan Pablo Garat, 27 de ani, a început de ieri antrenamentele cu mingea alături de roş-albi. Stoperul încearcă să se împrietenească rapid cu noii săi colegi. Momentan, fotbaliştii au cuvinte măgulitoare despre sud-american. "Pare că ştie cu mingea. Acum să-l vedem şi ce-o să facă în amicale. El zice că e puternic ca Heinze, fundaşul de picior stînga, ca şi el, din <naţionala> lui Maradona. Noi i-am spus că e de ajuns să fie jumătate din conaţionalul său şi o să fie bine", au dezvăluit elevii lui Ando.

"Sînt dispus să plec"
Golgeterul campionatului trecut, Andrei Cristea, s-a alăturat de ieri dinamoviştilor şi aşteaptă să vadă cît de real e interesul Bresciei şi al lui Eintracht Frankfurt, singurele echipe rămase, momentan, în cursa pentru achiziţionarea lui: "Vreau să continuu la Dinamo, dar, dacă se va face o ofertă bună atît pentru mine cît şi pentru club, sînt dispus să plec. Ar fi important să fac un pas mare într-un campionat mai bun".

- Andone a urmărit în vacanţă DVD-uri cu Sergio Diaz, fundaşul spaniol propus de la Hercules Alicante. Oficialii "cîinilor" zic că tehnicianul n-a fost convins de utilitatea tranzacţiei: "E puternic, bun în jocul aerian, dar lent cînd e unu la unu cu adversarul".
- Astăzi, la prînz, dinamoviştii vor ieşi la masă în oraş, cu toţii, fiind prima acţiune de acest gen în mandatul lui Andone. A fost ideea tehnicianului de a face cunoştinţă cu toţi jucătorii. "Cîinii" vor vedea împreună şi meciul Argentinei lui Maradona cu Coreea de Sud.
- Roş-albii s-au pregătit ieri dimineaţă în pădurea de vizavi de baza Săftica, alergînd. Celalalte două antrenamente ale zilei au fost cu mingea.
- Grupa '93 a dinamoviştilor, condusă de Cătălin Dănilescu, a devenit campioană naţională după ce-a învins cu 3-0 echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa.
- Sosirea portarului bulgar Ciavdarov, 30 de ani, depinde de rămînerea sau nu a lui Lobonţ, au declarat şefii grupării.
- Fundaşul Vidanov, 21 de ani, costă 400.000 de euro, i-au informat cei de la ŢSKA Sofia pe dinamovişti. "Cîinii" îl aşteaptă azi pe Cristi Borcea să revină din vacanţă pentru a şti dacă plătesc suma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cornelbraila
cornelbraila  •  17 Iunie 2010, 18:32

noi transferam din b ,consumatori de alcool iar stoia transfera Radut , Hora , Cordos si avem pretentii la campionat ,rusine sclavi ai albanezilor

dan_reddog
dan_reddog  •  17 Iunie 2010, 14:53

ungurii sunt la putere treziti-va dreq!a promovat si fcm tg mures si aia va bate!betivilor!

dan_reddog
dan_reddog  •  17 Iunie 2010, 14:48

cum sunt conducatorii echipei dinamo asa sunt si jucatorii!treziti-va bozgorii sunt la putere!va bate pana si branestiu!mu...ie la tot ardealu si bozgorilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close