FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi-a stabilit obiectivul pentru retur: 36 de puncte din 45!

Dinamoviştii sînt fericiţi şi încrezători cu Cornel Ţălnar la echipă
Dinamoviştii sînt fericiţi şi încrezători cu Cornel Ţălnar la echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 09:32

Conducerea i-a transmis lui Cornel Ţălnar că este posibilă calificarea în cupele europene şi că pentru asta trebuie să cîştige 12 din cele 15 partide rămase din acest sezon.

Dinamo l-a adus pe Cornel Ţălnar într-un moment greu, în care s-a despărţit de Dorinel Munteanu, iar viitorul dă fiori din cauza locului 7 ocupat în Liga 1. Deşi iniţial se vorbea de o reconstrucţie a echipei şi de promovarea tinerilor jucători la prima formaţie, "Ţînţarul" va lucra, de fapt, sub presiune, acesta avînd drept obiectiv clasarea pe locul 3 în Liga 1 şi calificarea în cupele europene.

Roş-albii au făcut un singur transfer pînă acum, Alexandru Dandea, liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Severinul, iar alte două mutări se prefigurează: Adrian Ropotan şi Eduard Schuller. Chiar şi fără mari investiţii, şefii au pretenţii din partea băncii tehnice şi a jucătorilor să o ducă pe Dinamo în cupele europene în sezonul următor.

Acţionarii i-au transmis lui Cornel Ţălnar reţeta succesului: "Din cele 45 de puncte cîte mai sînt în joc, putem prinde cupele europene dacă noi acumulăm 36 de puncte, adică să cîştigăm 12 partide din 15!".

"Sîntem încrezători că vom prinde cupele europene pentru că distanţa dintre noi şi ocupanta locului 3 este de doar cinci puncte, deci obiectivul este realizabil" (Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ceartă pe Ţucudean
Mircea Rednic a aruncat "bomba" pe piaţa transferurilor: "Pe lîngă împrumutul lui Adrian Cristea, Ţucudean e ca şi rezolvat, îl aştept la Standard". Dar dinamoviştii au sărit la gîtul lui. "E adevărat că Standard e interesată de Ţucudean, dar Dinamo a răspuns negativ la acest interes. Şi noi l-am fi dorit pe Rednic antrenor, dar a ales Standard. Asta e, nu întotdeauna obţii ce doreşti", a replicat Nicolae Badea la Dolce Sport. "O să plec de la Dinamo după ce o să cîştig 3 titluri, 4 Cupe şi 5 Supercupe! Nu mă interesează un transfer acum!", a spus şi Ţucudean.

Îl laudă pe Ţălnar
Jucătorii sînt fericiţi că la echipă s-a întors Cornel Ţălnar, chiar dacă antrenorul i-a supus unor antrenamente dure în Poiana Braşov. "Am mai lucrat şi acum trei ani cu dînsul şi ştiam că pregătirea va fi grea. M-a ajutat foarte mult de cînd m-a promovat la echipa a doua. E un antrenor bun, ştie să motiveze jucătorii foarte bine", a zis Marius Alexe la DolceSport. "Ştim cu toţii că această perioadă e grea pentru noi, dar Ţălnar a venit cu atmosferă bună la echipă şi încearcă să ne facă să uităm de problemele financiare", a declarat şi Bălgrădean.

Inbox:
- Adrian Ropotan s-a înţeles cu Dinamo asupra unui acord pînă în vară cu posibilitate de prelungire, însă mijlocaşul de 26 de ani a cerut să mai aştepte oferte din străinătate pînă la mijlocul săptămînii.
- Sergiu Homei are mai multe oferte din liga secundă, însă fundaşul dreapta de 25 de ani a transmis conducerii că pleacă doar la o echipă din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
florinch
florinch  •  28 Ianuarie 2013, 17:07
Postat de aldo_m pe 28 Ianuarie 2013, 12:08

CEL MAI PROST CONDUCATOR DIN LUME micul badea ,adica a vazut ca talnar e o nulitate de antrenor si el tot pe talnar l-a numit sau de cand e cornel dinu la acest club NUMAI STRAMBE SI COTITE A BAGAT SI CULMEA micul badea al asculta pe filozoful rtasuflat ,micule esti cel mai parlit si zgarcit conducator lasa-l ma pe negoita sa vedem ce poate face ca ce-ai facut tu am vazut

Nu stiu daca Badea este cel mai prost conducator din lume,daca Talnar e o nulitate de antrenor,dar stiu sigur ca tu esti cel mai PROST suporter dinamovist.Tu stii macar cum e sa ai responsabilitatea unei familii,sa intretii macar un copil,sa-l trimiti la scoala,sa-l educi (daca tu nu ai educatie cum sa educi un copil),ca sa poti vorbi despre cineva ca este un prost conducator?Eu sunt sigur ca tu esti un intretinut de parinti care nici macar bani de un pachet de tigari nu esti in satre sa faci.

aldo_m
aldo_m  •  28 Ianuarie 2013, 12:08

CEL MAI PROST CONDUCATOR DIN LUME micul badea ,adica a vazut ca talnar e o nulitate de antrenor si el tot pe talnar l-a numit sau de cand e cornel dinu la acest club NUMAI STRAMBE SI COTITE A BAGAT SI CULMEA micul badea al asculta pe filozoful rtasuflat ,micule esti cel mai parlit si zgarcit conducator lasa-l ma pe negoita sa vedem ce poate face ca ce-ai facut tu am vazut

kilimanjaro
kilimanjaro  •  28 Ianuarie 2013, 12:08

Dinamo si-a stabilit obiectivul ? LOL Pai steaua e batuta de ferencvaros, rapid e umilita de videoton, dinamo in schimb n-a jucat, caci nu s-a gasit nicio echipa din liga a 5-a maghiara disponibila pe care s-o ”zdrobeasca”.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează