FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo și-a stabilit programul după pandemia de coronavirus! Cât au plătit „câinii” pentru teste și ce planuri are Mihalcea

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2020 16:40

Dinamo și-a stabilit, în principiu, programul pentru perioada post-coronavirus. Roș-albii au achiziționat teste pentru jucători, „câteva sute, din Germania, s-au plătit deja peste 6.000 de euro, dacă va fi nevoie se vor mai cumpăra", au transmis cadrele medicale. 

Vineri, la prânz, jucătorii lui Adrian Mihalcea vor fi testați, după care imediat după ce vor primi rezultatele, care în mod normal nu durează mult, vor ajunge în cantonamentul de la Săftica.

În mod normal, vom sta 14 zile în stagiu centralizat, după aceea vom vedea. Așteptăm și noi un protocol din partea LPF. Dacă va fi nevoie, vom sta și mai mult. Dar vineri la prânz ne reunim", a transmis antrenorul roș-albilor prin intermediul GSP.RO. 

Jucătorii sunt pregătiți, mai ales că au fost informați de câteva zile că în acest week-end reîncep munca, practic. Adi Mihalcea a ținut legătura cu fotbaliștii pe durata pandemiei, chiar și cu cei aflați la final de contract.

„N-am nicio teamă că s-ar putea întâmpla ceva rău la antrenamente. După ce vor fi testați, jucătorii nu mai au de ce să le fie frică. Trebuie să restartăm viața! Încep campionatele în Germania, în Spania, unde a fost nebunia mai mare. Noi, cei din staff, vom purta măști, dar cum să poarte jucătorii la 30 de grade Celsius?!", a reacționat tehnicianul. Până acum, fostul golgeter al echipei a ținut doar două antrenamente cu echipa.

 „Eu am nevoie de toți jucători, de toți conducătorii, de toți fanii aproape de echipă. De când am venit la Dinamo, am ținut legătura cu toți, îi aștept alături de Dinamo, fiindcă doar așa putem face performanță. Lăsăm orgoliile deoparte și muncim!"
Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

VIDEO. Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV VIDEO „Știu locul, știu suma” » Dinamovistul acuzat de blat de Negoiță: „Trebuie să-mi mai dea 10.000 de euro!”

Jucătorii lui Dinamo se țin de glume: „Cu Messi sigur nu avem ce face”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  12 Mai 2020, 22:47

Si fcsbu are lot foarte subtire si n-are sanse la titlu

clevermachine
clevermachine  •  12 Mai 2020, 18:45
Postat de albub pe 12 Mai 2020, 17:51

''Prostii'' asteapta data de 15 si protocoale ca sa inceapa antrenamentele,asa cum este normal, ''desteptii'' se antreneaza demult. In Romania legea nu e' pentru toata lumea

pai prostii se bat la retrogradare si desteptii se bat la titlu,cam asta este diferenta. o echipa imbatranita cum este cfr care abia din 15 mai o sa inceapa antrenamentele,este imposibil sa revina la o forma buna pana in 13 iunie cand incepe campionatul,practic cfr nu are nicio sansa la campionat,poate termina chiar pe 3.

 •  12 Mai 2020, 18:31
Postat de albub pe 12 Mai 2020, 17:51

''Prostii'' asteapta data de 15 si protocoale ca sa inceapa antrenamentele,asa cum este normal, ''desteptii'' se antreneaza demult. In Romania legea nu e' pentru toata lumea

Ganditi-va ce se întâmplă daca vreunul iese pozitiv! Intra toti in carantina 14 zile.... E o nebunie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează