FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO „Știu locul, știu suma” » Dinamovistul acuzat de blat de Negoiță: „Trebuie să-mi mai dea 10.000 de euro!”

Ștefan Bărboianu a dezvăluit la GSP Live că Negoiță trebuie să-i mai dea 10.000 de euro
Ștefan Bărboianu a dezvăluit la GSP Live că Negoiță trebuie să-i mai dea 10.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 14:18

În direct la GSP Live, fostul dinamovist Ștefan Bărboianu (32 de ani) a relatat momentele prin care a trecut după ce a fost acuzat de blat de patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță. În plus, fostul fundaș a dezvăluit că Negoiță nu s-a ținut de toate obligațiile din procesul pierdut. 

  • CONTEXT: Bărboianu a evoluat în „Ștefan cel Mare” până în 2015. Fundașul dreapta a fost dat afară de la Dinamo după un meci pierdut în fața rivalilor de moarte de la FCSB, cu 1-3. După acel meci, Ionuț Negoiță l-a acuzat dur că nu și-a apărat corect șansele.
  • Fotbalistul nu a stat pe gânduri și l-a dat în judecată pe șeful de la RIN. Ulterior a câștigat procesul, doar că Negoiță nu și-a respectat toate obligațiile.

„În dosar au fost niște puncte care trebuiau respectate, dar nu s-a întâmplat așa. Am primit 7.000 de euro despăgubiri, conform procesului. Eu am urmărit ca toată lumea să vadă că sunt nevinovat. Mi-a dat cei 7000 de euro, dar au mai fost niște puncte la dosar. În fiecare zi de întârziere, de la ultima decizie definitivă, trebuia să-mi dea 100 de lei. Trebuia să iasă obligatoriu într-o conferință de presă sau într-un interviu special, în care să puncteze strict de Bărboianu. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Deci mai sunt niște bani de recuperat, cam 10.000 de euro”, a declarat Bărboianu la GSP Live. 

VIDEO Povestea scandalului dintre Ionuț Negoiță și Ștefan Bărboianu: „Am cedat când mama a început să plângă la telefon”

Fundașul lateral a povestit la GSP Live cum a digerat momentul când a aflat ce a spus Negoiță în presă și momentul-cheie care l-a făcut să-și sune avocatul. 

„Eram destul de supărat și ieșisem cu soția la o cafea. La un moment dat au început să-mi sune telefoanele. N-am răspuns pentru că nu aveam chef, dar într-un final i-am răspuns mamei mele pentru că suna insistent: «Tu ai văzut ce zice Negoiță de tine la televizor? Zice de tine că ești blatist, că ai vândut meciul». 

Apoi a început să plângă și atunci a căzut cerul pe mine. Nu suport ca cineva să-mi facă cineva familia să sufere, atunci m-am enervat. Imediat am luat legătura cu un avocat ca să-l dau în judecată, nici nu ascultasem toată declarația.  

Aveam apartament la Rin și m-am dus să-mi strâng toate bagajele ca să plec. Nu voiam să mai aud niciodată de acest om. Portarul de la barieră a făcut ochii mari când m-a văzut. «Ce am făcut, am omorât pe cineva?» «Nu, dar te caută toți»”. 

„La început am avut câteva probleme. Începusem să primesc pe facebook ceva mesaje. După nebunia asta, mai găseam câțiva prin tribune la meciuri să strige «Blatistule, vânzătorule!». Scopul meu în viață e să pun capul liniștit pe pernă, nu mă interesează altceva. Mereu am știut că sunt curat. Putea să vină și DNA-ul. A fost doar o eroare fotbalistică, nu am luat niciodată parte la vreun aranjament” -Ștefan Bărboianu la GSP Live

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Mărturia fotbalistului care a îngropat-o pe Dinamo în ultimul derby cu trofeul pe masă: „Săvulescu și Borcea au venit la mine după meci”

Povestea din spatele momentului viral cu Zuluf: „Boss, dar de ce te bucuri?” / „Boss, uită-te la tabelă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  13 Mai 2020, 17:27

Bine, intrebarea nu e daca asta a fost sau nu blatist! Intrebarea e "De ce Negoita nu a fost chemat la Parchet!??", pentru ca daca spune ca stie ca s-a intamplat o fapta penala si nu spune ce, inseamna ca e tainuire. Iar daca chiar nu spui nimic despre fapt, trebuie sa mergi un pic la inchisoare. Asa poate spune oricine orice despre oricare! Si dupa aia investigat si jucatorul daca existau baze. Problema la noi e ca mereu cautam scuza de blat, cand de fapt e lipsa de valoare crasa. Practic, orice echipa de pensionari over 90 cu perfuzii in mana din orice alt campionat ar bate la pas orice echipa de la noi. Iar de furat, astia nici nu stiu sa fure.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  13 Mai 2020, 07:46
Postat de dumitru82drugan pe 13 Mai 2020, 00:23

Pai Barboianu e prieten cu STOICAN antrenor la Dinamo (acum somer ) care il ia peste tot pe el si pe altii si pun cluburile pe butuci : Poli Iasi , Chiajna, Petrolul etc nici pariurile nu le plac !

La poli nu a fost

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  13 Mai 2020, 00:23

Pai Barboianu e prieten cu STOICAN antrenor la Dinamo (acum somer ) care il ia peste tot pe el si pe altii si pun cluburile pe butuci : Poli Iasi , Chiajna, Petrolul etc nici pariurile nu le plac !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează