FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Povestea din spatele momentului viral cu Zuluf: „Boss, dar de ce te bucuri?” / „Boss, uită-te la tabelă!”

Zuluf este recunoscut pentru replicile sale haioase
Zuluf este recunoscut pentru replicile sale haioase

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 10:40

Ștefan Bărboianu (32 de ani, fundaș dreapta), în prezent fotbalistul Petrolului, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a povestit unul dintre cele mai amuzante episoade din cariera sa de jucător.

Bărboianu povestește și acum zâmbind o anecdotă din perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu. Într-o victorie cu CS Mioveni, scor 3-1, Bogdan Pătrașcu, fotbalistul Astrei, a rupt plasa, la propriu, cu un voleu de la 20 de metri. 

Gazdele s-au bucurat, spre uimirea lui Nicolae Zuluf, jucătorul argeșenilor, care nu și-a dat seama dacă arbitrul Horaţiu Feşnic, aflat la prima sa partidă în Liga 1, a validat reușita formației antrenate la vremea respectivă de Antonio Conceicao.

VIDEO Povestea din spatele momentului viral cu Zuluf

„O întâmplare amuzantă din cariera mea e legată de celebra fază a lui Zuluf dintr-un meci cu Astra: «A fost sau nu gol». Eu m-am bucurat, am sărit în sus, după reușita lui Pătrașcu. 

Zuluf s-a uitat la mine: «Boss, dar de ce te bucuri?». Eu îi răspund: «Boss, uită-te la tabelă!», «Păi, ce să văd? E mare!». Mi-a rămas întipărit în minte”, a spus Bărboianu la GSP Live.

VIDEO Zuluf nu știa clar dacă a fost gol nici la finalul meciului:

Devenit celebru după ce a înghiţit două supozitoare, Nicolae Zuluf, 32, e cunoscut în vestiarele bucureştene şi prin alte poveşti de efect: cum a vorbit cu recepţionera unui hotel din Antalya, de ce n-a fost de acord cu verdictul medicului de la Dinamo şi cum a ripostat la o bătaie în oraş. 

  • AICI sunt 10 faze tari cu Zuluf!

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Bogdan Andone, dezvăluiri din interiorul FCSB: cea mai STRANIE clauză din fotbalul românesc + de ce a semnat, deși putea alege singur primul 11 doar la juniori

Florin Mergea surprinde: „Nu prea îmi lipsește tenisul, nu este cu adevărat pasiunea mea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close