FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO » Și săraci, și nepricepuți! Conducătorii din „Ștefan cel Mare” nu cunosc regulamentele! Mutarea pe care ar trebui să o facă ACUM!

Conducătorii lui Dinamo nu au bani pentru salarii și s-au gândit la o nouă insolvență, doar că nu le e clar regulamentul. +20   FOTO
Conducătorii lui Dinamo nu au bani pentru salarii și s-au gândit la o nouă insolvență, doar că nu le e clar regulamentul.

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 12:17 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 12:41

Conducătorii lui Dinamo nu au bani pentru salarii și s-au gândit la o nouă insolvență, doar că nu le e clar regulamentul. Birlică, directorul de marketing, a vorbit la GSP Live și a susținut că FRF și LPF i-ar retrograda pe roș-albi dacă ar intra în insolvență, ceea ce nu este adevărat.

Dinamo ar vrea să scape cumva de datorii. Bani ca să le achite nu are, așa că a luat în considerare metoda pe care a mai aplicat-o o dată: insolvența. Doar că pe conducători îi sperie un pericol inexistent, alimentat doar de necunoașterea regulamentului.

„Vă spun eu, e sută la sută!”

Radu Birlică, directorul de marketing, a susținut vineri seară, la GSP Live, că reorganizarea ar presupune retrogradarea echipei: „Fiind în trecut administrator special în două cluburi aflate în insolvență, am experiența necesară ca să vă spun următorul lucru: regulile FRF și ale LPF spun că atunci când te îndrepți spre insolvență ești automat exclus din Liga 1! În mod normal, trebuie să fii în Liga 2 ca să intri în insolvență. Ceea ce înseamnă că Dinamo n-ar mai putea să activeze în prima ligă. În plan financiar, o asemenea situație ar duce la faliment. Cine ar mai finanța clubul în liga a doua? Vă spun că așa este, în proprție de sută la sută!”.

Dinamo nu retrogradează, dar trebuie să se grăbească

Teoria pe care Birlică a prezentat-o ca pe una sigură a fost o presupunere a lui, de fapt. Federația și Liga Profesionistă nu o vor exclude pe Dinamo dacă societatea va ajunge iar în insolvență. „Câinii” au deja licența de Liga 1 pentru sezonul aflat în desfășurare, deci pot să încheie campionatul fără să fie amenințați din motivul acesta.

Ca să capete licența și pentru stagiunea următoare, clubul ar trebui să pornească insolvența și să aibă planul de reorganizare aprobat de un judecător sindic înainte de sfârșitul lunii aprilie 2021.

Cum situația de la Dinamo e destul de încurcată, ar apărea sigur contestații față de planul de reorganizare pe care l-ar vota creditorii, deci ar fi nevoie de un timp și pentru soluționarea contestațiilor, așa că singura grijă a roș-albilor ar fi să declanșeze procedura cât mai curând, dacă văd insolvența drept singura cale de salvare.

VIDEO Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. EXCLUSIV Capcană pentru jucători » Ce se ascunde în spatele planului salvator al clubului și ce înseamnă, de fapt, o nouă insolvență

DINAMO. VIDEO Întrebarea la care Dorin Șerdean n-a vrut să răspundă: „Doar Cortacero poartă aceste discuții”

VIDEO Oficialii lui Dinamo se contrazic pe două teme sensibile: „Poate fi o insolvență, dar nu faliment” vs. „Insolvența înseamnă falimentul!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
rocky2
rocky2  •  21 Noiembrie 2020, 19:12
Postat de sefutau. pe 21 Noiembrie 2020, 15:50

vorba articolului ,si saraci si prosti !:))

Te-a atras ca un magnet titlul, este?:)))

samertx
samertx  •  21 Noiembrie 2020, 16:24
Postat de sefutau. pe 21 Noiembrie 2020, 16:20

pai asa o iei si tu la umbra!:))

Umbră, metre? Pe când? În rest, ce mai faci?

sefutau.
sefutau.  •  21 Noiembrie 2020, 16:20
Postat de samertx pe 21 Noiembrie 2020, 16:16

Păi, ești, metre.! Un puști zburdalnic cu burtica mare. :))

pai asa o iei si tu la umbra!:))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează