FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 3-0

VIDEO Oficialii lui Dinamo se contrazic pe două teme sensibile: „Poate fi o insolvență, dar nu faliment” vs. „Insolvența înseamnă falimentul!”

Dorin Șerdean ocupă funcția de președinte executiv al lui Dinamo / Captură GSP Live +20   FOTO
Dorin Șerdean ocupă funcția de președinte executiv al lui Dinamo / Captură GSP Live

Articol de , - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 23:29 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 00:08

Dinamo a câștigat după două luni de secetă, 3-0 cu FC Voluntari, însă atmosfera din „Ștefan cel Mare” continuă să fie una fierbinte. Contra și jucătorii săi sunt în continuare neplătiți, iar diverși oficiali ai clubului vorbesc fie despre insolvență, fie despre faliment. 

Dorin Șerdean, președintele executiv al „câinilor”, a asistat la meci, iar la finalul partidei a oferit un scurt interviu în incinta complexului din „Ștefan cel Mare”. Fostul șahist, ajuns acum oficial la Dinamo, exclude varianta falimentului, dar spune că echipa ar putea intra în insolvență. 

„Nu pot să neg că sunt unele întârzierii, dar aceasta este situația. Din fericire, suntem în grafic cu plățile care ne apăsă, cele legate de relația cu Federația. Nu este ușor, dar sper să depășim aceste momente dificile. Situația va trebui să se termine în scurt timp, trebuie să corespundem cu brio fair-play-ului financiar. Deadline-ul este până pe 30 noiembrie. În mod normal, săptămâna viitoare ar trebui să rezolvăm aceste probleme.

Poate fi cel mult o altă insolvență, nu faliment! N-ar trebui să ajungem acolo, nu este de dorit să se întâmple asta”, a afirmat Șerdean. 

A dat Dumnezeu și am câștigat, în sfârșit, după două luni. Sper ca această victorie să ne descătușeze. Probabil că jucătorii au înțeles că joacă la Dinamo, iar această echipă e un club mare. Jucătorii ar trebui să demonstreze că au valoare, de asta au ajuns aici 
- Dorin Șerdean, președinte executiv Dinamo 

Radu Birlică: „Dacă Dinamo intră în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Totuși, Radu Birlică, un alt oficial dinamovist, cel care ocupă funcția de director de marketing, are o altă viziune asupra problemelor financiare de la Dinamo. În opinia acestuia, o nouă insolvență ar fi sinonimă cu falimentul. Acesta și-a expus ideile în direct la emisiunea GSP Live. 

„Ideea e în felul următor. Fiind administrator special la două echipe aflate în insolvență, am experiența necesară să vă spun următorul lucru. În momentul actual, regulile LPF și FRF privind insolvența sunt în felul următor: când te îndrepți spre insolvență, automat ești exclus din Liga 1! În mod normal, trebuie să fii în Liga 2 ca să fii în insolvență.

Dinamo, dacă intră în insolvență, n-ar mai putea activa în Liga 1. Pentru Dinamo, în plan financiar, acest lucru ar însemna falimentul. Așa este în proporție de 100%. Cine ar da bani la Dinamo în Liga 2?”, a declarat Radu Birlică, la GSP Live. 

Eu încă mai cred în promisiunile celor care păstoresc acest club în momentul de față. Eu vorbesc cu Pablo Cortacero pe WhatsApp. L-am cunoscut pe Alex Couto, directorul general al clubului. Din punctul meu de vedere, este un profesionist, la fel ca Dorin Șerdean 
- Radu Birlică, director de marketing Dinamo

Derapaj PCH: Șerdean, amenințat de fani!

Imediat după declarația oferită după meci, fanii-acționari din Peluza Cătălin Hîldan l-au luat în vizor pe Dorin Șerdean, pe care l-au amenințat pe pe pagina oficială de Facebook a peluzei: 

„[...] Dă jos eșarfa aia de la gât. Să nu venim noi să ți-o dăm jos... Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo? Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?”

VIDEO Oficialii lui Dinamo se contrazic pe două teme sensibile: „Poate fi o insolvență, dar nu faliment” vs. „Insolvența înseamnă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cosmin Contra, după victoria cu FC Voluntari: „Aceasta este adevărata față a lui Dinamo!” + în ce condiții ar rămâne la echipă

Material antiderapant » Text-manifest al lui Răzvan Luțac: De ce mă bucur că Voluntariul n-a primit azi penalty cu Dinamo

Borja Valle, mesaj direct pentru Pablo Cortacero » Gestul vedetei „câinilor”, imediat după golul de azi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Noiembrie 2020, 11:45

interesanta declaratia lui Serdean, parca ar fi politician! cica baietii sa realizeze unde joaca! e ca si cum i-ai spune unui angajat la Ferrari sa munceasca gratis, ca doar are onoarea de a le face p... mare alora de la ferrari, nu oricui! ca doare pe care in p.... ca e Dinamo atat timp cat ei nu au mai mancat de 2 saptamani !

sala_dalles
sala_dalles  •  22 Noiembrie 2020, 20:43
Postat de deusdat pe 22 Noiembrie 2020, 19:42

După 31 de ani, fotbalul iese în sfârșit din Epoca Nicolae Ceaușescu. ȚSKA și Dinamo au ajuns la ghenă.

Pai Steaua bucuresti e la *** demult. Voi echipa Lui becali mergeti bine trebuie sa va felicit !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  22 Noiembrie 2020, 20:40

Si CE daca ? Sunt pe locul 16 . Nu merita nimic

Vezi toate comentariile (17)
Comentează