FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

update Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată

Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată +49   FOTO
Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 20:21 / Actualizat luni, 09 mai 2022 20:37

Dinamo își caută o nouă siglă, în timp ce echipa se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Dusan Uhrin a reînceput de astăzi antrenamentele pentru a pregăti etapa de vineri cu UTA, ultima din play-out, apoi va urma barajul de menținere/promovare din 22/29 mai. 

UPDATE 20:15 Au fost publicate variantele pentru sigla lui Dinamo

Clubul a anunțat azi pe pagina oficială de Facebook care sunt cele 5 „finaliste” dintre care se va alege viitoarea siglă a „câinilor”:

Cele 5 „finaliste” pentru noua siglă a lui Dinamo » Cum se va alege și când va fi anunțată

Sâmbătă, 14 mai, va fi aleasă noua siglă. Care, conform informațiilor GSP încă de acum câteva săptămâni, va incorpora culorile alb și roșu, precum și litera D stilizată, de văzut care va fi situația „câinilor”. Aceasta poate fi votată pe Facebook, prin like-uri.

Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1
DINAMO
Dinamo pregătește prima mutare a verii » Pe cine vor „câinii” dacă rămân în Liga 1

Știrea inițială: EXCLUSIV Uhrin le-a dat oxigen jucătorilor lui Dinamo

Sportiv, situația alb-roșiilor e mai optimistă după victoria bucureștenilor de la Botoșani, scor 3-2, al treilea succes la rând.  În ediția precedentă, pe final de play-out, tehnicianul ceh a condus Dinamo într-o serie de cinci victorii consecutive și o remiză, detaliu ce a făcut ca echipa din Ștefan cel Mare să evite nu doar retrogradarea, ci și dubla de la baraj.

Financiar, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a anunțat că este în discuții avansate cu diverși investitori care să vină la club, explicând pentru GSP.ro săptămâna trecută care este situația angajaților și a jucătorilor în privința salariilor.

Suporterii aleg noua siglă a lui Dinamo

Administrativ, este o săptămână foarte importantă în istoria clubului. Nu doar fiindcă sâmbătă Dinamo sărbătorește 74 de ani de existență. ci pentru că va fi aleasă o nouă siglă a echipei, după somația lui Nicolae Badea de a nu mai folosi actuala siglă în scopuri comerciale, împrumutând-o doar pentru competițiile sportive. 

DDB (acționarul minoritar al grupării), a anunțat că diseară la ora 20:00 va dezvălui cele 5 sigle care vor intra în competiția finală pentru „unica stemă”. Apoi, ele vor fi expuse public de către Dinamo 1948 pe rețelele de socializare și pe site pentru ca suporterii să voteze! Reprezentanții echipei sunt în discuții și cu foste glorii ale clubului care să mediatizeze evenimentul și să se implice activ în proiect. 

Noua siglă va apărea pe tricouri începând din ediția 2022/2023, ea va fi expusă și pe toate produsele de marketing.

Reprezentanții echipei sunt în discuții și cu foste glorii ale clubului care să mediatizeze evenimentul și să se implice activ în proiect.

FOTO: Primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo

Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook
Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook
Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook
Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook
Au apărut primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo / Sursă foto: Facebook
+45 FOTO

7 siglea avut Dinamo de-a lungul celor șapte decenii de existență, pe aceasta din urmă purtând-o pe echipament din 2004

Comunicatul oficial al lui Dinamo

În perioada 20 aprilie 2022 - 5 mai 2022 vor fi concepute modele atât de agențiile partenere Dinamo București, dar și de cei mai talentați suporteri participanți la acest proces de rebranding.  Noul logo va conține culorile Dinamo București (roșu-alb), identitatea vizuală a clubului (D, Dinamo, Dinamo 1948) și elemente de legătură cu istoria din 1948 până astăzi.

Propunerile pot fi făcute în creion sau în programe specifice (Phostoshop, Illustrator, Corel, etc). Ele vor fi preluate brut și vor fi prelucrate de agențiile partenere într-o versiune finală sau pot veni direct stilizate. Vor merge în faza a doua cele mai interesante 5 modele propuse.

Acestea vor fi alese de trei comisii, formate din fostele glorii ale clubului, reprezentanții DDB și echipa de marketing a clubului. În faza a 2-a vor exista 5 comisii de vot și cel mai votat logo va fi ales câștigător. Prima comisie de vot va fi a suporterilor.

Cele 5 logo-uri vor fi votate timp de 4 zile pe pagina oficială de Facebook a clubului, ele urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, unul dintre acționarii clubului nostru. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie. A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele 5 propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie. A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie. Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani.

Dacă oricare din cele 5 logo-uri ajunse în faza finală provine din rândul fanilor noștri, cei mai inspirați suporteri vor primi un abonament la meciurile jucate de Dinamo pe teren propriu pe toată perioada în care sigla va fi oficială la club și, de asemenea, un tricou de joc în fiecare sezon, timp de 10 ani.

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului. Toate propunerile vor fi trimise în perioada 20 aprilie 2022 - 5 mai 2022 pe adresa de e-mail [email protected]
-  comunicatul de presă de pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo

VIDEO Ionuț Rada, despre situația de la Dinamo: „Se chinuie tare, îi chinuie și pe suporteri”

Citește și:

Îi surâde norocul » De ce un jucător de la Dinamo are șase să rămână titular în formația lui Uhrin

Vestea așteptată cu sufletul la gură de toți suporterii lui Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
paolo14
paolo14  •  10 Mai 2022, 14:43

Cea mai buna sigla e aceea care are în mijloc un mare B!

zorrozabal
zorrozabal  •  10 Mai 2022, 11:24

Când e sa se aleaga praful...

ionutplural
ionutplural  •  10 Mai 2022, 10:07

Ce sigle comuniste au ales. Parca sunt copiate de la fostele republici sovietice :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează