FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi surâde norocul » De ce un jucător de la Dinamo are șanse să rămână titular în formația lui Uhrin

Geani Crețu, primul din stânga // FOTO: Imago
Geani Crețu, primul din stânga // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 07:37 / Actualizat luni, 09 mai 2022 16:55

Geani Crețu nu doar a semnat victoria de moral de la Botoșani, dar are și șanse să continue ca titular la Dinamo, fiind eligibil U21.

Dinamoviștii au văzut succesul cu FC Botoșani (3-2) drept o mare reușită, având în vedere că obținuseră doar două remize în ultimele șase meciuri din ultimele trei sezoane cu formația lui Marius Croitoru, una dintre forțele play-out-ului. O victorie de moral în perspectiva barajului din 22/29 mai.

Golul lui Geani Crețu a departajat cele două echipe, fiind prima reușită a jucătorului în tricoul alb-roșiilor. Iar golul i-ar putea aduce o recompensă uriașă fotbalistului, favorizat și de faptul că este eligibil U21. 

Vestea așteptată cu sufletul la gură de toți suporterii lui Dinamo
Dinamo
Vestea așteptată cu sufletul la gură de toți suporterii lui Dinamo

Geani Crețu, șanse mari să rămână titular la Dinamo

În ciuda faptului că nu a fost scutit de critici, Geani este polivalent: joacă cinci posturi! Fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, aripă dreapta, mijlocaș central și mijlocaș stânga. Crețu poate beneficia acum de câteva situații favorabile pentru el ca să fie titular nu doar în ultima etapă cu UTA, ci și la baraj.

Jucătorul de 22 de ani, născut în ianuarie 2000, are posibilitatea de a fructifica problemele la umăr ale lui Bordușanu, accidentarea pe termen lung și lipsa de formă sportivă a lui Bani, precum și eliminarea lui Grădinaru.  Toți trei pot evolua ca mijlocaș dreapta, acolo unde îl vede Uhrin pe Geani. 

2 meciuriare Geani Crețu în Youth League pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol

42 de partidei-au trebuit lui Crețu la echipa de seniori pentru a marca un gol într-un meci oficial

Trebuie să ne respectăm blazonul, suntem echipă de Liga 1, nu ar trebui să ne gândim că am putea avea probleme la baraj. Suntem Dinamo și trebuie să arătăm că acest sezon a fost o întâmplare nefericită. Iar de la anul să atacăm obiective mai importante. Îmi place foarte mult Alexandru Maxim, chiar dacă suntem pe posturi diferite. Are un stil deosebit de joc. Îmi place mult tehnica lui în regim de viteză. Dar să păstrăm proporțiile, bineînțeles! Din străinătate, cu atât mai puțin să cred că mă pot asemăna cu cineva. Îmi place mult Thiago Alcantara.

 - Geani Crețu, mijlocaș Dinamo

VIDEO Ionuț Rada, despre situația de la Dinamo: „Se chinuie tare, îi chinuie și pe suporteri”

Citește și:

Florin Prunea, discurs furibund la adresa arbitrajului de la FC Botoșani - Dinamo: „Japcă pe față! Nimeni nu o vrea în Liga 1, toți vor să-i rupă capul”

Zăvăleanu le dă speranțe mari fanilor lui Dinamo: „Semnăm în scurt timp și anunțăm public”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează