FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-3

Florin Prunea, discurs furibund la adresa arbitrajului de la FC Botoșani - Dinamo: „Japcă pe față! Nimeni nu o vrea în Liga 1, toți vor să-i rupă capul”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 18:56 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 19:14

Florin Prunea, fostul președinte al celor de la Dinamo, a izbucnit la adresa arbitrajului lui Andrei Moroiță la meciul FC Botoșani - Dinamo, câștigat de alb-roșii cu scorul de 3-2.

Prunea este de părere că arbitrajul slab nu este unul întâmplător, ci este cu tentă împotriva lui Dinamo, despre care fostul internațional consideră că nu mai este dorită în Liga 1. 

FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali
FCSB
FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali

„Victoria a fost neașteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul și atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoșaniului, ci și a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd. Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicație! Astea nu sunt întâmplătoare. 

Este inadmisibil să ai henț pe 16 metri, ofsaid de trei metri și să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în fața asistentului și nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliștii: «Japcă pe față». Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil. 

I-am zis și lui Dusan Uhrin să nu se mai lase adormiți de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1! Anul acesta au fost excutați la multe meciuri. În momentul în care șacalii simt miros de sânge, ăluia mai slab îi dau în cap toți. Domne, ce a fost aseară, a fost de noaptea minții”, a declarat Florin Prunea potrivit fanatik.

Florin Prunea: „Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toți vor să-i rupă capul, dacă pot”

Prunea a continuat atacul la adresa arbitrajului și crede că un motiv principal pentru care Dinamo nu mai e dorită în Liga 1 este faptul că a fost decisivă în lupta la titlu în ultimele sezoane.

„Când trimiți pe unii să execute, se întâmplă ce s-a întâmplat aseară. Să ai o brigadă de maniera asta este inacceptabil. Nu se poate. Faze prea evidente! Pentru că Dinamo, în toți anii aceștia, a hotărât câștigarea campionatului, fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de Steaua (n.r. - FCSB), chiar dacă n-a câștigat campionatul. 

Îi văd pe toți cu vrăjeala asta: «Domne, vrem Dinamo în Liga 1». Astea sunt filme pentru copii mici. De asta, să nu se lase adormiți de bazaconiile astea. Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toți vor să-i rupă capul, dacă pot”, a mai precizat fostul portar.

Grijă mare la arbitraj, la baraj. Eliminările lui Pierret și Grădinaru nu sunt întâmplătoare! Nici pe vremea când ni se spunea că nu e ziua noastră azi, n-am văzut așa ceva. Cu un asemenea arbitraj nu are nicio șansă să rămână în Liga 1. Te toacă!
-Florin Prunea, ex-Dinamo

VIDEO Ionuț Rada, despre situația de la Dinamo: „Se chinuie tare, îi chinuie și pe suporteri”

Citește alte știri din Liga 1:

FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”
FC ARGEȘ
FC Argeș, 50 de ani de la primul titlu din istorie! Zi aniversară la Pitești: „Poate mai descoperiți un Dobrin”
Ce-l împiedică pe Tănase să plece de la FCSB? „Doi ani la rând golgheter şi să nu poţi să pleci… E un semn de întrebare”
FCSB
Ce-l împiedică pe Tănase să plece de la FCSB? „Doi ani la rând golgheter şi să nu poţi să pleci… E un semn de întrebare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
jony1973
jony1973  •  09 Mai 2022, 00:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  08 Mai 2022, 20:59

De multe ori nu am fost de acord cu prunea si pot spune chiar,ca mi antipatic.Dar de data aceasta-i dau dreptate,pentru ca si eu am vazut cum a fot de "tocata" de arbitrii,de comentatorii partidelor si de multi "oameni de fotbal". Nu vreau sa iau apararea echipei,pentru ca comform jcului,mai sus de mijlocul clasamentului nu aveau cum sa fie.Dar nici asa de jos,la cate puncte au pirdut cu ajutorul arbitrilor.Puteti cauta in arhiva si comparati masurile care au fost luate inpotriva lui dinamo si ce "nu au vazut" arbitri cand trebuia sa primeasca dinamo.Prin comparatie. Va veti convinge singuri,daca intradevar tineti la dreptate. Ce-i daca sunt sarac ? Daca sunt sarac,n-am voie sa traiesc ? Daca merit un punct,este dreptul meu,de ce sa nu-l primesc ?. Iar cu punctul acela,as fi fost deasupra liniei.Dar asa,l-a luat arbitrii si l-au dat adversarului,c-asa au vrut muschii lor.Si asta s-a tot repetat,mereu.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  08 Mai 2022, 18:14
Postat de Mihai Buzea pe 08 Mai 2022, 11:52

Dar pe burlesc l-ai uitat??? A-ti falimentar 2 echipe ce magarii

Buzea ești gigist ***! Categoric. Că toți gigistii! "A-i" doborât limba română!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close