FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 18:03 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 18:58

FCSB caută stadion pentru meciul din ultima etapă (21-22 mai) cu CFR Cluj, care poate decide campioana.

Formația roș-albastră nu poate juca pe Arena Națională, închisă pentru Saga Festival, astfel că ia în calcul varianta Buzău.

Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”
STADION
Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”

Mihai Stoica: „Încă nu am primit răspuns pentru a juca în Ghencea”

Zilele trecute, FCSB a trimis o cerere oficială de a închiria stadionul din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj. Astăzi, Gigi Becali a anunțat că FCSB a oferit să plătească 46.000 de euro pentru a putea juca pe stadionul Steaua. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a explicat de s-a ales varianta Buzău, spune că echipa nu a primit un răspuns cu privire la posibilitatea de a juca în Ghencea și explică în ce mod poate ajunge FCSB să depindă de acordul rivalei CFR Cluj.

„Nu am primit răspuns (n.r. - pentru disputarea meciului în Ghencea), dar am primit confirmarea că hârtiile au ajuns unde trebuie. 

Putem decide noi, fără să consultăm CFR Cluj, dar numai până cu 10 zile înainte de meci. Dacă rămân mai puţin de zece zile, trebuie să avem acordul CFR-ului. Am propus Buzăul în primul rând pentru ca este cel mai stelist oraş din ţară. 

Ne interesează. În piaţa centrală ne aşteptau ore întregi când am luat titlul. Chestiile astea nu se uită. Gazonul e foarte bun, iar cei mai mulți care vin sunt din Bucureşti”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

VIDEO Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”
CRAIOVA - FCSB
Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Citește și: 

Pițurcă, revoltat de impasul Stelei: „E inadmisibil! Frățioare, care banii voștri?”

Ludovic Orban intervine hotărât în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Decizia corectă nu poate fi decât una singură”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
grigs1981
grigs1981  •  08 Mai 2022, 00:10

Chiar nimeni nu se gandeste ca fanii Stelei si ai ciobanului ar putea strica meciul?Ciobanescu si-a batut joc de brandul Steaua in nenumarate randuri,in nenumarate feluri,de gloriile Stelei si nu in ultimul rand de fani,cand a permis slugii lui(el le spune asa)sa bata un fan in Ghencea!Astia doi ar trebui sa fie persona non grata pe stadionul Steaua!

bombon
bombon  •  07 Mai 2022, 23:41

Dar de ce este atat de important stadionul unde vor primi cei de la CFR tricourile si medaliile de campioni?

c23665
c23665  •  07 Mai 2022, 23:25
Postat de decaraiman pe 07 Mai 2022, 23:10

CSA Talpan trebuie a inteleaga ca ala nu e stadionul lui , este stadionul contribuabilului , si acolo au dreptatul sa joace si Rapid si Dinamo si Farul , Craiova si cine mai este dispus sa plateasca pretul exorbitant si prohibit pe care il cere Talpan

Acel teren este proprietatea MApN!!! Pe teritoriul Armatei intra cine are permisiunea Armatei!!! In niciun caz ***!!! Sau rau-platnicii. FCSB a platit chiria datorata la vechiul stadion al Stelei si la Arena Nationala numai obligata de tribunal!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează