FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Pițurcă, revoltat de impasul Stelei: „E inadmisibil! Frățioare, care banii voștri?”

Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, e contrariat de faptul că „militarii” joacă, practic, degeaba în play-off-ul din Liga 2
Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, e contrariat de faptul că „militarii” joacă, practic, degeaba în play-off-ul din Liga 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 17:20 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 17:25

Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, e contrariat de faptul că „militarii” joacă, practic, degeaba în play-off-ul din Liga 2. CSA se clasează pe 4, loc care ar duce în mod normal la baraj, dar Legea Sportului interzice unui club de drept public, ca Steaua, să evolueze într-o competiție organizată de o Ligă Profesionistă, așa cum este Liga 1.

„E inadmisibil așa ceva, că Steaua e pe loc de baraj și nu are drept de promovare! Nu știu ce sens mai are atunci să mai participe în acest campionat, dacă pe meritul ei, cu munca pe care o depun jucătorii și antrenorii, nu poate să joace barajul și nu poate promova! Numai la noi se pot întâmpla aceste anomalii!”, a declarat Pițurcă pentru sportbull.ro.

„Să vadă și generalul de securitate Dîncu cum e să dea cu subsemnatul!” » Gigi Becali, ultimatum în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Au 5 zile la dispoziție”
FCSB
„Să vadă și generalul de securitate Dîncu cum e să dea cu subsemnatul!” » Gigi Becali, ultimatum în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Au 5 zile la dispoziție”

Victor Pițurcă, despre situația de la CSA Steaua: „Peste tot vin bani de la stat!”

De asemenea, Pițurcă are un mesaj pentru cei care susțin că finanțarea CSA Steaua din bugetul MApN este una absurdă:

„Văd că îi interesează pe foarte mulți de ce Steaua e finanțată de CSA. Spun toți că sunt banii lor, ai poporului. Zău? Banii voștri? Care banii voștri, frățioare? Peste tot în lumea asta, nu doar la noi, vin bani la fotbal de la stat, vin de la Primării, chiar dacă nu sub formă neapărat de bani, dar sunt stadioane, sunt baze sportive, investiții...”.

Victor Pițurcă revine în Ghencea

„Victor Pițurcă, golgeterul Stelei în campania din 1986, sezonul în care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, va da lovitura de începere la partida de duminică dintre Steaua și Unirea Slobozia”, au transmis „militarii”, prin intermediul unui comunicat. 

Tot duminică, „eroii” roș-albaștrilor din finala Cupei Campionilor Europeni cu Barcelona vor fi premiați pe gazon, la pauza meciului. Sâmbătă, 7 mai, se împlinesc 36 de ani de la cel mai mare succes din istoria fotbalului românesc, triumful memorabil al Stelei de la Sevilla.

Studenta-ultras care salvează vieți » A sărit din Peluza Sud pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului prăbușit în Ghencea: „Deja îmi pusesem în minte să mă apuc de resuscitare”
CSA STEAUA
Studenta-ultras care salvează vieți » A sărit din Peluza Sud pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului prăbușit în Ghencea: „Deja îmi pusesem în minte să mă apuc de resuscitare”

Victor Pițurcă, cifre impresionante în parcursul Stelei din 1986

Pițurcă a fost decisiv în parcursul Stelei din 1986. În serialul „Istoria la raport”, lansat de GSP, Piți a fost desemnat de InStat drept cel mai bun fotbalist al returului semifinalei cu Anderlecht

Credeam că avem șanse minime, dar am fost irezistibili”, a spus Piți pentru GSP, care a explicat de ce nici măcar Barcelona și City de astăzi nu practică fotbalul total al Stelei de atunci.

Am fost, și eu și ceilalți jucători, nu doar valoroși, ci extraordinar de valoroși. Vă mai zic ceva, dacă n-ar fi plecat Belodedici și Boloni, Steaua aceea ar mai fi câștigat o dată Cupa Campionilor. Repet, eram prea buni 
Victor Pițurcă

5 goluria marcat Pițurcă în sezonul 1985-1986 al Cupei Campionilor, fiind al doilea golgheter, după suedezul Torbjorn Nilsson (IFK Goteborg) - 7 reușite, dar peste nume grele precum Toni Polster (Austria Viena) - 4 și Platini (Juventus) - 3

29 de goluriîn 32 de meciuri a reușit Pițurcă în Divizia A în '85-'86, fiind al doilea golgheter, după Hagi (Sportul), care înscrisese 31 de goluri

VIDEO. Victor Pițurcă se implică într-o dilemă istorică: „Ienei a făcut Steaua '86!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Studenta-ultras care salvează vieți » A sărit din Peluza Sud pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului prăbușit în Ghencea: „Deja îmi pusesem în minte să mă apuc de resuscitare”

VIDEO Răchită prezintă două motive pentru prăbușirea financiară a Petrolului și anunță modernizarea stadionului: „Se va lucra la 3 aspecte”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Mai 2022, 21:06

Piturca e liber de contract și nimeni din Liga 1 nu e în stare sa îl angajeze sa beneficiem de cunoștințele lui ? Dar un Lăcătuș, Andone, Rednic , Cartu , Balint , Dorinel Munteanu , nu găsesc loc în Liga 1 ??? Oare de ce???

steaualiga1
steaualiga1  •  09 Mai 2022, 14:21

piturca, fugi la turca si da-i banii lui Becali, bani furati, 500 000 de euro. L-ai pacalit participand si tu la tranzactia in care Gigi a luat Steaua care era in pragul falimentului. Da-i banii, barbugiule...

alegzander19
alegzander19  •  08 Mai 2022, 16:11

Mai, nu va mai ascundeti dupa perdea .. Problema este forma de organizare a CSA, care este UNITATE MILITARA. Nicaeri in lumea asta nu mai exista un club sportiv UNITATE MILITARA. Nici prin statele comuniste nu mai exista. Dar de ce nu se vrea oare schimbarea formei de organizare ? Nu cumva pentru ca legile statului NU permit MAPN sa sponsorize sau sa fie sponsorizat !!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează