FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

VIDEO Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Toni Petrea, antrenor FCSB
Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2022 11:10 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 11:46

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat rezultatele sondajului GSP.ro cu privire la meritul său pentru parcursul echipei din ultima vreme. Sondajul respectiv a fost propus în ultimul episod de la „Dezbaterea Zilei”.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat duminică, 8 mai, ora 19:30, reporterul GSP i-a adus la cunoștință lui Toni Petrea faptul că peste 50% dintre cei care au votat în sondajul de pe site-ul Gazetei consideră că antrenorul a fost un factor decisiv în progresul recent al echipei

Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme? » „E peste mulți antrenori din ultimele sezoane” vs. „E un instructor de fitness”
DEZBATEREA ZILEI
Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme? » „E peste mulți antrenori din ultimele sezoane” vs. „E un instructor de fitness”

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Lumea poate să-și exprime opinia, eu sunt aici să-mi fac treaba cât mai bine”

Întrebat cum percepe rezultatul, Petrea a replicat: „Sunt aici antrenor, caut să-mi fac treaba cât mai bine. Am avut o perioadă bună acum, cu aceste rezultate. Lumea poate să-și exprime opinia despre munca mea, a echipei. Nu am ce să spun mai mult”. 

„Are Toni Petrea vreun merit în rezultatele bune ale FCSB-ului din ultima vreme?” 

Până la momentul redactării articolului, 21.718 persoane își exprimaseră opinia în sondajul GSP.ro. Un total de 53%, adică 11.308 votanți, consideră că FCSB nu s-ar fi aflat în situația actuală, în continuare cu șanse la titlu, fără Toni Petrea.

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Mai multe știri din Liga 1: 

Din baraj în baraj! Niciun sezon fără emoții pentru echipa din play-out: „Dacă nu se poate altfel, trecem și de ăsta!”

Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
so0os1ck
so0os1ck  •  07 Mai 2022, 13:14

A comentat 10 secunde, felicitari pentru articol!!

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  07 Mai 2022, 12:22
Postat de dudelange_mon_amour pe 07 Mai 2022, 12:18

Hai cu B-ul

Au votat iosif si laslas cu clonele lor abjecte.

dudelange_mon_amour
dudelange_mon_amour  •  07 Mai 2022, 12:18
Postat de pafnutie.becaliu pe 07 Mai 2022, 12:14

Toni Petrea este cel mai slab antrenor din Liga 1!! Este o nulitate absoluta...Sa vina la Dinamo sa vada cum e sa antrenezi o echipa care este sanctionata nebuneste de arbitrii manjiti numai cu cartonase si rosii in fiecare etapa! Dupa aceea sa se declare antrenor! E o paparuda gigsta!Punct!

Hai cu B-ul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează