FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Detaliul care îi alarmează pe dinamoviști: „Situația devine dramatică, nu știu cine îi mai salvează acum”

Poli Iași îi suflă în ceafă lui Dinamo. Sursă foto: Facebook Poli Iași
Poli Iași îi suflă în ceafă lui Dinamo. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 20:09 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 20:27

Dinamo va avea o misiune infernală pentru evitarea retrogradării. Lupta din subsolul clasamentului e mai dură decât niciodată, iar „câinii” tremură serios după ce au văzut ultimul rezultat din Liga 1. 

Poli Iași a învins-o pe Hermannstadt, 1-0, în penultimul meci al etapei din Liga 1. „Câinii” nu vor fi depășiți de sibieni în clasament, așa cum se temeau inițial, însă acum simt și pericolul venit dinspre ieșeni, care s-au apropiat la doar două puncte de Dinamo. Moldovenii i-au învins pe roș-albi în ultimul meci direct (1-0), cele două echipe urmând să se revadă în play-out-ul care începe săptămâna viitoare.

Lucian Goian: „Situația lui Dinamo devine dramatică”

Lucian Goian, fostul fundaș al celor de la Dinamo, a analizat victoria lui Poli Iași, semnalând pericolul care o pândește pe fosta sa echipă: 

„Această victorie nu le pică celor de la Dinamo. Îşi doreau o echipă aproape retrogradată, aşa cum era Iaşiul. Situaţia lui Dinamo devine dramatică. Dacă ne uităm la ce se întâmplă la club, cu părere de rău o spun, anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo”, a spus Lucian Goian, conform looksport.ro

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, mesaj despre atitudinea suporterilor după de cele mai recente datorii: „Ne cer să îi forțăm pe jucători să plătească rata la ANAF, în loc să dea bani la lăutari”

EXCLUSIV Un fost jucător le ridică moralul „câinilor”: „Dinamo e Dinamo și rămâne în Liga 1! Niciodată nu poate să moară”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
tataika
tataika  •  13 Aprilie 2021, 04:59

Mult succes la matineu!

creeperno290
creeperno290  •  12 Aprilie 2021, 22:38

Ne salveaza copiii, manelistii sa plece la judetene

amadeus2021
amadeus2021  •  12 Aprilie 2021, 22:32

Iar au intrat toate clonele si murdariile "iosifiste". Este inceput de saptamana si a dormit in weekend, a primit bacsis la biserica in Pipera, acum are bani de net. Gretos...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează