FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Noi teste pentru jucătorul cu probleme la inimă » Mesajul conducerii lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 16:34

Slavko Perovic, atacantul sârb de 30 de ani al lui Dinamo, va face un set nou de analize.

Vârful este așteptat de dinamoviști înapoi la București, însă nu se va antrena cu echipa până când nu va efectua un nou set de analize de ordin cardiac pentru a vedea dacă mai poate continua cariera sportivă.

Atacantul sârb de 30 de ani a fost învoit câteva zile după ce un control medical amănunțit a relevat că ar avea probleme la inimă. După noua „vizită medicală” de la București se va decide rezilierea sau nu a contractului fotbalistului, care a jucat deja un meci pentru Dinamo, la Viitorul.

75.000 €este cota lui Perovic, potrivit transfermarkt

Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad. A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.

Citește și:

EXCLUSIV Dănuț Lupu știe cine ar trebui să fie antrenor: „Cea mai bună variantă este să rămână Neagoe!” » Mesaj pentru Prunea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează