FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Anunțul zilei la Dinamo: „Există o ofertă de 1,7 milioane de euro! A jucat senzațional”

Deian Sorescu / foto: Cristi Preda +49   FOTO
Deian Sorescu / foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 15 august 2021 21:10 / Actualizat duminica, 15 august 2021 21:58

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, va asista de pe Arena Națională la Rapid - FCSB. Acesta a declarat la intrarea în stadion că Deian Sorescu (23 de ani, extremă dreapta), de la Dinamo, are o ofertă de 1,7 milioane de euro.

  • După ce a dezvăluit transferul lui Cicâldău la Galatasaray, Dragomir a mai anunțat o mutare-bombă la intrare pe Arena Națională;

Dumitru Dragomir: „Deian Sorescu e ofertat de afară”

„Știu că e un jucător la Dinamo pe care o să-l oferteze cineva. În jur de 1,7 milioane de euro. Cred că au trimis o ofertă azi. Nu din Liga 1! De afară. Cred că Dinamo îl va da, dar cu peste 2 milioane. Sorescu face 7 milioane la această oră! Rețineți ce vă spun. Sunt un om care pricepe bine sportul ăsta. 

Moruțan nu e titular la naționala mare. Sorescu e, și a jucat de senzație pentru România! N-ați văzut cum a jucat în startul ăsta de sezon?! A jucat senzațional! Dacă aș fi la Dinamo, nu l-aș da sub 3 milioane. Iar dacă aș fi în locul lui, nu m-aș duce pe un salariu mai mic de 500.000 de euro. Îl ajută și bibilica! Sunt din ce în ce mai rari fotbaliști valoroși ca el”, a declarat Dragomir.

Totuși, administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a declarat pentru GSP.ro: „Am văzut declarațiile lui Dumitru Dragomir. Nu am primit nici o ofertă de 1,7 milioane, pentru Sorescu sau alt jucător”.

Cred că bate Rapidul cu 1-0 sau 2-1. O să mă înjure Gigi acum, dacă dați voi înainte (râde). Cred că azi nu face nicio schimbare, că e sărbătoare

Interes din Liga 1 pentru Deian Sorescu: „Mi s-au propus tot felul de scheme”

Iuliu Mureșan, noul număr unu din conducerea dinamovistă, a oferit detalii anterior, la GSP Live, despre o posibilă plecare a golgeterului Deian Sorescu (23 de ani).

Deian Sorescu, golgeterul la zi al campionatului, nu trece prin cea mai fericită situație la Dinamo. El se numără printre jucătorii neplătiți de conducere, iar intenția sa ar fi să părăsească formația din Ștefan cel Mare în această vară. Iuliu Mureșan spunea că inclusiv echipe din Liga 1 au pus ochii pe Sorescu.

Iuliu Mureșan: „Mi s-au propus tot felul de scheme pentru Sorescu”

„Sunt niște discuții pentru Deian Sorescu. E cel mai atractiv jucător când vine vorba de un transfer. Au fost discuții din țară și din străinătate. Nu șțiu cine din țară și-ar permite să plătească bani pentru Sorescu. 

Pentru el, au fost tatonări și din țară, dar care nu ne satisfac deloc. Mi s-au propus tot felul de scheme, pe care nu le-am acceptat. 

L-am evaluat pe Sorescu la o sumă. Mi-ar părea rău să plece, e jucătorul care dă goluri. Cu greu ne vom despărți de el. Pentru o sumă corespunzătoare, adică peste un milion de euro, nu vom avea ce face, va trebui să-l vindem”, a declarat Iuliu Mureșan, în direct la GSP Live. 

5 goluriare Sorescu în patru etape din Liga 1

1.400.000 de euroe cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Gaziantep l-a vrut pe Sorescu

Deian Sorescu ar fi putut ajunge în Turcia. Gaziantep l-a ofertat pe căpitanul lui Dinamo, dar propunerea a fost respinsă.

Sorescu atrage în continuare interesul echipelor din străinătate. Principalul produs de export al dinamoviștilor, care se poate lăuda cu un început de sezon foarte bun, a fost ofertat recent de o echipă din Turcia.

Este vorba despre Gaziantep, transmit sursele GSP.ro. Fosta echipă a lui Marius Șumudică a oferit în jur de 600.000 euro pentru Sorescu, dar propunerea a fost respinsă de șefii clubului din Ștefan cel Mare.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Asta-i ultima: Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală și așteaptă bani de la Dinamo

EXCLUSIV Dinamo, atacată din toate părțile: „Am o hotărâre în instanță, sunt obligați să-mi dea banii!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  15 August 2021, 23:58

Râdeţi voi fcsb-iştii dar Deian Sorescu este jucător de milioane de ... Euro!!! Nu spun de câte ...

demolarii
demolarii  •  15 August 2021, 23:42

Credeam ca e o stire cat de cat serioasă. Dar dacă o spune Dragomir, e clar balonata, daca nu chiar nereala....ca și prietenul lui Gigi, asta nu stie cum sa iasa in evidenta.....

dubluv
dubluv  •  15 August 2021, 23:07
Postat de romeverest pe 15 August 2021, 22:45

Ascultati-l cu atentie pe Mitica pentru ca, ne zice el, se pricepe bine la acest sport !! El era acela care ne spunea acum cativa ani ca Gardos si Chiriches se vor vinde pe sume imense pentru ca sunt mai buni decat Pique !! Te apuca efectiv rasul !!

si de Marica a spus ca Sahtior va lua 40 milioane pe el.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează