FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo are un plan B dacă îi pierde pe Filip și Kainourgios » Ce jucător le-a fost propus „câinilor”: se încadrează în limitele salariale!

Sorin Bustea, primul din dreapta // foto: Imago Images
Sorin Bustea, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 12:28 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 13:00

Fundașul stânga Sorin Bustea (27 de ani), ex-UTA, le-a fost propus celor de la Dinamo. „Câinii roșii” vor lua o decizie în această săptămână.

Dinamo este în plin mercato, chiar dacă, oficial, „fereastra” se deschide săptămâna viitoare. Până acum, roș-albii au realizat o singură mutare, Răzvan Patriche, fundaș central de 35 de ani, ex-Clinceni, în rest, doar a tratat pentru foarte mulți jucători. Fără sorți de izbândă până în prezent. Aceasta și întrucât nu a mai reușit să elibereze locuri în echipă și salarii în bugetul clubului. 

„În două zile o să mai facem”, a transmis Iuliu Mureșan, administratorul special.

Dinamo poate profita de planurile lui Reghecampf » Are hârtie că poate pleca, iar „câinii” îl vor!
Dinamo
Dinamo poate profita de planurile lui Reghecampf » Are hârtie că poate pleca, iar „câinii” îl vor!

Salariu cel mult cât Kainourgios, jumătate cât Andrei Radu

Tot căutând jucători pentru zonele centrale ale fiecărui compartiment, roș-albii au calculat și ce vor face dacă se vor materializa câteva plecări. Preconizată, respectiv forțată. Pentru flancul stâng al echipei. 

Nikos Kainourgios, jucător adus de Mircea Rednic și care ar fi continuat dacă ar fi rămas „Puriul”, nu se mai antrenează cu restul formației, ci separat, alături de Marko Nunic, cei doi așteptând să se materializeze un transfer în afară și să ajungă la un acord cu Dinamo privind rezilierea. 

Totodată, Steliano Filip dorește să părăsească „Ștefan cel Mare”, în ciuda optimismului lui Mureșan și a lui Flavius Stoican. În acest moment, fundaș stânga este Andrei Radu, care poate evolua și ca fundaș dreapta, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot: 9.000 de euro/lună, beneficiind de contractul făcut la începutul „erei Cortacero”.

Sorin Bustea, planul B pentru Dinamo 

Astfel, Dinamo ar putea activa planul B. Le-a fost propus un fotbalist liber de contract în prezent, Sorin Bustea, 27 de ani, care tocmai a reziliat cu UTA în ultima zi din 2021. Jucătorul e de acord cu mutarea, mai ales că s-ar integra în parametrii financiari doriți de dinamoviști, un salariu de până în 5.000 de euro pe lună. Fundașul stânga a mai evoluat la CS Snagov și Daco-Gettica până să evolueze pentru „textiliști”, începând din vara 2019.

Problema lui este că a jucat foarte puțin în actuala ediție la formația lui Laszlo Balint. A adunat 107 minute pentru arădeni, în 6 meciuri, dintre care 90, când a fost integralist, a fost în meciul de Cupă cu Filiași (0-1). În alte 13 etape, Bustea a fost rezervă neutilizată. 

Antrenat a fost în toată această perioadă, doar că a stat în umbra rusului Șliakov. „Câinii” urmează să ia o decizie în această săptămână, mai ales că pe 21 ianuarie are deja prima etapă din 2022, în Trivale, cu FC Argeș.

50 de meciuria adunat Bustea în doi ani și jumătate la UTA, marcând de 4 ori și oferind 3 assist-uri

Tomozei așteaptă răspuns de la Dinamo 

Un alt fotbalist pus pe liber de UTA, Marius Tomozei, 31 de ani, continuă să fie în atenția „câinilor”, au mai fost discuții, nefinalizate însă. Fundașul dreapta ar acoperi un post problemă la echipa bucureștenilor. Mai rămâne ca dinamoviștii să se pună de acord, in corpore, dacă vor să-l transfere pe Tomozei, aflat și în atenția Mioveniului. Îi vor oferi un răspuns în această săptămână.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Episod neștiut din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți la antrenament? Pleacă!”

Dinamo are un nou preparator fizic » Mutarea aleasă de Stoican

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  10 Ianuarie 2022, 22:41

Fata de filip, e parfum!

dvd1
dvd1  •  10 Ianuarie 2022, 17:51
Postat de vaccinist_de_mic pe 10 Ianuarie 2022, 16:06

Tu de unde ai aparut ma prostane ??

cine zice ala e

dvd1
dvd1  •  10 Ianuarie 2022, 17:50
Postat de vaccinist_de_mic pe 10 Ianuarie 2022, 16:06

Yeti si prostul pe DVD !!

cine zice ala e

Vezi toate comentariile (21)
Comentează