FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriză la antrenamentul lui Dinamo: cine e tehnicianul prezent la Săftica pentru a-l ajuta pe Dario Bonetti

Dario Bonetti a revenit la Dinamo / FOTO: Instagram FC Dinamo +15   FOTO
Dario Bonetti a revenit la Dinamo / FOTO: Instagram FC Dinamo

Articol de - Publicat joi, 15 iulie 2021 19:19 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 21:09

Dario Bonetti și-a început cel de-al treilea mandat la Dinamo și pregătește la Săftica, alături de un lot decimat, partida pe care „câinii” o vor disputa luni seara cu FC Voluntari, pe teren propriu. 

Tehnicianul care luna viitoare va împlini 60 de ani a primit o mână de ajutor în ultimele zile. Asta pentru că la baza roș-albilor și-a făcut apariția Sorin Colceag, antrenorul de la „satelit”, care îi cunoaște bine pe puștii promovați în această vară la prima echipă.

Sorin Colceag, mână de ajutor pentru Dario Bonetti

Colceag a lucrat la Dinamo 2 cu Ahmed Bani, Vali Borcea, Crețu sau Giafer, astfel că prezența lui la Săftica a fost perfect justificată. În noul sezon, puștii care anul trecut jucau în Liga 3 vor duce greul la prima echipă a lui Dinamo.

„Nu cred că am rolul de profet. Rolurile mele sunt să depun toate eforturile și să-i ajut pe toți să crească, iar mai apoi să le dau tuturor șanse. Echipa a doua nu are un obiectiv de performanță. Avem doar rol de formare, de creștere”, spunea Sorin Colceag la GSP Live, la finalul lunii aprilie.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari: Eșanu - G. Crețu, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, Bani, Răuță, A. Florescu - Neicuțescu, Mihaiu

+11 FOTO

Bonetti găsește la Dinamo un lot decimat și o bază de pregătire răvășită

Tehnicianul italian, aflat la al treilea mandat la Dinamo, după experiențele din 2009 și 2012, va avea o misiune infernală. Lotul este decimat, iar echipa a rămas fără medic și fără bucătar. Au plecat deja jucători importanți, Ante Puljici, Adam Nemec, Diego Fabbrini și Vlad Achim, nemulțumiți din cauza restanțelor financiare, iar Răuță și Anton sunt deciși, la rândul lor, să-și rezilieze contractele.

O altă problemă majoră de care se va lovi Bonetti o reprezintă condițiile de pregătire de la Săftica. Lucrările de renovare au fost sistate din lipsa banilor. Bucătăria a rămas neterminată, n-au mai fost fonduri pentru gresie și faianță, la fel și vestiarul. Jucătorii se dezechipează în camere.

VIDEO Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește și alte știri despre Dinamo:

FRF s-a pronunțat în cazul memoriilor depuse de Steliano Filip, Anton și Răuță » Vești importante pentru „câini”

Diego Fabbrini a scăpat din haosul de la Dinamo și iese la atac: „DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
nealiniatul
nealiniatul  •  16 Iulie 2021, 06:30

Si uite asa au ajuns smecherii din galeria lui Dinamo sa isi bata joc de club. Adica borfasii au pus mina pe clubul militienilor. Cit de antipatici au fost miltienii, parca ne lasa un gust amar unde a ajuns un club de traditie din Romania.

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Iulie 2021, 03:32

Lotul nu arata chiar rau, dar jucatorii sunt nemultumiti, s-ar putea sa joace mai slab decat o arata hartia cu numele lor. Singura solutie este sa fie vandut Sorescu si sa se achite datoriile la jucatorii straini pentru a debloca transferurile.

rocky5
rocky5  •  15 Iulie 2021, 23:59
Postat de apparte27 pe 15 Iulie 2021, 20:02

Bani se dedublează? Că-l văd și mijlocaș și atacant!

Un Bani multiplicat!:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează